keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Iltameikkileikit

Nonni. Kävin tänään myöhäisillan kahvilla kylillä, kun olin lupautunut yhden kivan tytsin haastatteluun somesta ja siihen liittyvistä tietyistä asioista hänen graduaan varten. Tilaisuutta ennen astelin Stockan MAC-pisteelle, koska olen jo hetken aikaa haaveillut luumun värisestä mattaluomiväristä. Yhdeksikkö oli sold out, mutta sain siinä yhdestä yksinäisestä paletista testimeikin, joka kyllä vaikutti erittäin kivalta.

Kotiin tultuani ajattelin ottaa meikistä pari selfietä, mutta loppujen lopuksi siinä nyt kävi niin, että sutasin kokonaisen maalauksen naamalle ja otin sitten vasta kuvia. Pohjalla silmissä oli siis MACin tuotteita ja ripsissä on MACia testinä oman ripsarini päällä. Olen ehkä hieman pettynyt siihen mun Lorealiin, koska mun ripsistä tulee sen kanssa ihan järkyttävät hämähäkin koivet. Eih! Yritän nyt kitkuttaa sen kanssa kuitenkin edes jonkun aikaa, mutta saattaapi olla, että joku MACin ripsari lähtee mukaani vielä joku kerta.

IMG_1207

IMG_1216

Katsoin siellä kaupassa kuinka valjun väriset mun kulmakarvatkin oli, vaikka olin meikannut ne aamulla. Juttelin myyjän kanssa, että ehkä pitäisi vaan rohkeammin käyttää enemmän värejä. Sain muutaman kivan vinkin aiheeseen liittyen ja testaankin heti huomenna jo tummempia kulmia.

Olen vähän hukassa muutenkin kulmieni kanssa, koska oon hukannu mun parhaat pinsetit jo keväällä ja ostin laivalta jotkut halpikset tilalle. Sen huomaa nyt, että olivat tosiaan halpikset. Kunnon pinsetit taitaa maksaa sen 35 euroa.. Ehkä ostan itselleni joululahjaksi sellaiset.

IMG_1291

Näissä kuvissa luomillani on Isadoran siitä uudesta kultakokoelmasta violettia, hieman kultaa ja mustaa. Kajal oli joku Yves Rocherin.

IMG_1295

IMG_1333

IMG_1348

Omat naamakuvat ovat hyvää treeniä myös kuvankäsittelyn puolella. Mukava leikkiä vähän kontrastin kanssa..

Totesinpa nyt vaan, että mun meikkivarastot pitää ihan tosissaan tutkia läpi muuton jälkeen ja pistää järjestykseen. Osa kajaleista ja siveltimistä on ihan hirveää kakkaa. Lisäksi pitäisi alkaa meikkailemaan näin iltaisin useamminkin ja treenata!!! Haluan oppia täydelliset häivytykset ja rajaukset.

Ps. huulissa näissä kuvissa on MACin väri, jonka ostin! Halusin sen värisen huulipunan kuin mun omat huulet on ja tällanen se nyt sitten oli. Ihanan helppo!

2 kommenttia :

  1. Bangerheadin omat pinsetit on ihan huiput! Itte tykkään, ja vetää aika hyvin vertoja kalliimmille tarkkuuspinseteille! :) Ja hintaaki tais olla se alle kymppi :)

    VastaaPoista
  2. Jeeeee!! Kiitti Reetta! :) Pitää käydä tutkimas tota kauppaa. Jokohan nyt jaksais lyllertää suihkuun ja sit pääsis selailee pinsettejä.. :)

    VastaaPoista