maanantai 2. marraskuuta 2015

Inspiraatioiltapäivän asu

Tänään herätessä oli aika positiivinen fiilis, vaikka yöunet sinänsä eivät sujuneet ihan parhaiten. Jotenkin viime viikko oli niin ankea, että tästä viikosta ei voi tulla muuta kuin parempi. Vaikka siis ei viime viikossa mitään erikoista ollut.. Jotenkin nyt on vaan paree fiilis, kun päästiin marraskuun puolelle.

IMG_0508

Viime viikkojen intensiivinen bodaaminen on aiheuttanut sen, että kaipaan taas vaihtelua viikottaiseen liikuntalukujärjestykseeni. Niinpä aloitin tänään juoksemalla 20 minuuttia työpäivän jälkeen juoksumatolla. Huomasinpa vaan kuinka epävarma olen tasapainostani ja toisaalta sen kuinka huonosti käytän oikeaa jalkaani. Nyrjäytin siitä nilkan viime joulukuussa ja se on edelleen toiminnaltaan hieman erilainen kuin vasen. Juoksumattoa siis ehdottomasti lisää molemmille koiville sekä lantiolle, josta en siitäkään tiedä oikein meneekö se oikein vai ei.

IMG_0516

IMG_0547
takki - Vero Moda
pusero - Mango

laukku - Pieces
farkut - H&M
kengät - VagabondTää asu on lauantailta inspiraatiopäivältä, Maria toimi kuvaajana. Huono tasapaino tuli päivän toisessa asukuvaustilanteessa ilmi, kun Vagabondin kuvaaja pisti mut pönöttämään vain toisen jalan varassa, heh.

Mitä tykkäätte tästä kokonaisuudesta? En ole tuota Mangon puseroa pitänyt aiemmin, kun mun käsivarret ei oikein ole mahtunut hihoihin. Nyt alkaa vähitellen mahtua, mutta vähän lisää vielä juoksumattoa ja muuta riuhtomista, niin paree tulee.

5 kommenttia :

 1. Kiitos! :) Mun tukka on lähdössä päästä kovaa vauhtia ja pelottaa aivan mitä jää jäljelle. En tiedä mikä sitä vaivaa! Olen syönyt b-vitamiineja, biotiinia, folaattia ja vaikka mitä, mutta ei ole auttanut. Nyt aloin syödä multivitaa ja tilanne on hieman tasaantunut. Lisäksi olen koittanut pestä hyvin vähän ärsyttävillä aineilla, kuten tervashampoolla ja sekin taitaa jopa auttaa. Toivon siis, että en kaljuunnu ja voin jatkaa tämän kasvattamista edelleen :D

  VastaaPoista
 2. Sama juttu täällä! Eli hiustenlähdöstä on kärsitty ja pitkään. Minäkin aloitin kesällä syömään biotiinia kun tukkaa lähti ihan valtavat määrät. Nyt on tilanne onneksi vähän rauhoittunut. Olen myös pessyt tukkaa hellävaraisilla ja luonnonmukaisilla Lushin tuotteilla, joista on varmaan ollut suurin apu. Upeat ovat hiuksesi kuitenkin edelleen! Toivotaan että sulkasato on vain ohimenevä vaihe :)

  VastaaPoista
 3. Ook esitelly sun shampoita blogissa? Kiinnostaa kaikki toimivat pesuaineet!

  VastaaPoista
 4. Löytyy, "hiukset" ja "lush" tunnisteiden alta ainakin. Nyt marraskuussa onkin tulossa uutta hiuksiin liittyen, kun äskettäin taas Lushilla vierailin :) Toivottavasti saat jotain vinkkiä!

  VastaaPoista