perjantai 6. marraskuuta 2015

Instrumentariumin Heritage Swarovski -kehykset

* postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssaNäin marraskuussa olen usein hankkiutunut näöntarkastukseen ja laittanut tilaukseen uudet lasit vanhojen tilalle. Olen toistanut tätä kaavaa yleensä parin vuoden välein ja nyt totta tosiaan alkaa olla taas jo se pari vuotta näillä nykyisillä laseilla. Mietin asiaa viime kuussa täytyykö pian mennä tarkastukseen ja totesin, ettei siitä kyllä haittaakaan olisi.

Yhdet lasit sitten tajusin myös vihdoin, ettei silmälasien tarvitse olla pakollinen paha vaan ne ovat asuste siinä missä esimerkiksi huivitkin. Niinpä silloin valkkasin Seinäjoelta Instrumentariumin hyllyistä yhdet räyhäkkään siniset sangat ja keräsin niillä kehuja ihan Prisman kassaneitejä myöten vielä vuosia myöhemmin.

Edellisellä kerralla jatkoin sinisten sankojen linjalla ja kas kummaa, Bloggers Inspiration Dayssa Instrumentariumin esittelemästä Heritage-merkin mallistosta nappasin sinisen sävyjä loistavat kehykset päähäni.

IMG_2678

IMG_2681

Miltä näyttää teidän mielestä?

Noiden muodossa on jotain hieman erilaista nykyisiin verrattuna, joten siinä nyt ainakin yksi vaihtoehto jo mielessä ennen kuin saan aikaiseksi sen itse tarkastuksen kanssa. Näissä Heritage-laseissa oli vielä kivoina yksityiskohtina Swarovskin kristallit, nams! Käykää katsomassa koko mallisto täällä: www.instru.fi/heritageswarovski

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä video inspiraatiopäivän kuhinasta Instrun pisteellä:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=l6uRRN4IHLc]

Kuvat: Tim Kiukas

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti