keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kuha kynnet hoitaa

Moro! Ei se vaan meikäläisen logiikka ikinä petä. Se, etten siirtäisi renkaiden pultteja pois autosta, koska ne mahtuu autoon, piti hyvinkin paikkansa ja sieltähän se pussukka löytyi. Nyt on talvirenkaat alla.

Töiden jälkeen otin lepoa sohvalla ja mietin jaksaisinko lähteä Hansaan testaamaan MACin ripsareita ja etsimään jotain paitaa huomiseksi. Lopulta lähdin ja nyt on molemmissa silmissä eri ripsarit. Paitaa en löytänyt, mutta yhden bleiserin kyllä. Saa nähdä valikoituuko se lopulta huomisen asuun vai joudunko käyttämään mielikuvitusta aamulla.

Ihan ylivaikeaa keksiä jotkut siistit vaatteet yhtäkkiä, kun joudun tilanteeseen, jossa kuka tahansa ja vaikka kaikki suomalaiset voivat töllistellä meikäläistä nettistreamista livenä. Kiitän myös maailmankaikkeutta siitä, että jonkun kuukauden hiljaiselon jälkeen ihan mielettömät mammuttinäpyt ovat taas löytäneet tiensä mun leukaan. Joudun käyttämään ensi yöksi kaikki mahdolliset poppakonstit, jotta ette huomaa mitään näppylöitä.

Ainoa kunnossa oleva asia huomista "esiintymistä" varten on mun kynnet, jotka pistin lakaten parilla eri punaisella ja hilesysteemeillä sen jälkeen, kun tulin kaupungilta.

IMG_2085

Nää lakat on molemmat lokakuun Helsingin reissulta. Punainen Cesarsshopista ja hileinen messuilta.

IMG_2096

Huomisen nettistreamin aiheena on elektroninen urheilu eli eSports. Olen mukana tittelillä bloggaaja, koska en nyt satu olemaan mikään kilpapelaaja ja nörttityttö ei ehkä kuulosta kovin kuvaavalta, koska en ole mikään nuori tytöntyllerö enää. Tulen puhumaan pelaamisesta tietysti naisnäkökulmasta. Toivottavasti en puhu ihan täyttä paskaa, sillä pelaamiseni on ollut tauolla aika hyvin nyt syksyllä. Kävin muutaman matsin verran lämmittelemässä joku viikko sitten, joten jonkunlainen kosketus aiheeseen silti on.. Noh, huomenna nähään miten menee.

Muistakaa virittää itsenne verkkolähetystaajuudelle siinä kuuden pintaan huomenna! Täältä lisäinfoa!

2 kommenttia :

  1. Olisit nyt ottanut tuon karvan pois, jos olet nii hyvä kuvaaja, YÖK!

    VastaaPoista
  2. Kappas, näköjään joku elämäänsä kyllästynyt hius eksynyt kuvaan myös.

    VastaaPoista