maanantai 23. marraskuuta 2015

MAC: Haute & Naughty Too Black Lash

Täydellisten kosmetiikkatuotteiden etsintä on asia, joka tuntuu ainakin minun elämässäni olevan päällä vähän väliä. Olen jo pari vuotta yrittänyt löytää oikeaa shampoota siinä kuitenkaan onnistumatta. Tilanne on hieman hermostuttava silloin tällöin, koska shampoo on aine, jota tarvitsen suhteellisen usein. Tällä hetkellä asia elää taustalla ja pesen tukkani milloin milläkin väärällä aineella, koska niitä vääriä puteleita on sattunut kertymään suihkun nurkkiin muutama.

Yksi, josta olen hemmetin tarkka nykyään, on täydellinen ripsiväri. Vaikka tykkäänkin ostaa joka kerta eri ripsarin, haluaisin tavallaan kuitenkin löytää jo sen ns. luottoripsarin. Jonkun, jonka palaan ostamaan kerta toisensa jälkeen, jos harhakokeilu ei olekaan hyvä.

Olen testannut elämäni aikana varmaan kaikki markettimerkit läpi sekä muutamat Diorit, Lancomet sun muut vastaavat. Uutuus-ripsarit on aina tosi houkuttelevia, kun ne osataan markkinoida niin hyvin tv-mainoksissa, lehtien sivuilla ja kaupassa.

Tän kuun alussa mun essence alkoi vedellä viimeisiään ja googlettelin ihan pää hiessä hyviä luonnonkosmetiikkaripsareita. Löysinkin pari kehuttua, mutta toinen niistä olisi maksanut ainakin 30 e ja laiskana kuluttajana en vain jaksanut lähteä Ruohonjuureen tai ylipäätään tilata netistä (tämä on varmaan jo ihan ylisuurta laiskuutta).

Tarvitsin uuden ripsarin heti ja sitten yhtenä perjantaiaamuna päätin, että tänään mä sen ostan marketista. Aivan sama minkä, kunhan jonkun. Noh, ostin sitten jonkun vaan.. Siinä oli kuminen harja ja se teki mun ripsistä ihan järkyttävät hämähäkin koivet. Ei jee. Ajattelin, että noh kärvistellään nyt, kun tästä kerran maksoin, mutta kyllä lopulta oma turhamaisuus voitti ja kyselin MACin asiantuntijatyttösiltä ripsarisuosituksia.

Viime viikon tiistaina astelin ilman ripsaria Stockan MACin pisteelle ja testattiin kahta tuubia. Toinen niistä vaikutti jopa ihan hyvältä ja lopulta ostin sen. Ei se kuitenkaan olisi voinut huonompi olla kuin se mun markettihöttö ja seuraavana päivänä mun kuitenkin piti esiintyä livestriimissä kansalaisille..

Tämä oli lopputulos keskiviikkona tuliterästä ripsaripurnukasta:

IMG_2160

Eli lähestulkoon täydellinen.

IMG_2129

Siinä koko meikki. Luomissa ja huulillakin tietysti MACia, nyt kun olen merkin makuun päässyt.

Vielä tänäkin päivänä olen kieriskellyt onnessa siitä kuinka ihana ripsiväri tuo MACin Haute & Naughty Too Black Lash on. Paras! Mahtava! Ihanin! Onkohan muutkin MACin ripsarit näin hyviä? Oletteko kokeilleet?

Mikä teidän luottoripsari on?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti