keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Nämä pikkujoulukauden korvikset oli pakko saada

Pikkujoulukausikin on jo käsillä kovaa kyytiä, mutta itse en ole menossa tänäkään vuonna yksiinkään sellaisiin kekkereihin. Menettekö te?

Järjestän joulukuussa meidän uudessa kodissa pienet kekkerit blogikaveriporukalla, jotka saavat luvan mennä vaikka sitten pikkujouluista, jos niin haluaa. Olettaen, että meidän muutto sujuu sellaisella aikataululla, jotta bileet pystytään pitämään. Olenkin sanonut, että jos sattuu jotain odottamatonta, niin pidän ne kekkerit sitten täällä pikkuisessa kaksiossa muuttolaatikoiden keskellä. Eli bileet siis ovat tulossa joka tapauksessa. Ja bileisiin tarvitaan tietysti bilehileasu.

Muutosta johtuen tietysti ajattelen asuasioita viimeisenä, mutta sitten vastaan tuli yllättäen Glitterin jouluiset korvikset ja mun oli pyydystettävä sellaiset itselleni. Harvoin olen mitään Glitteristä kotiin kiikuttanut, mutta nyt oli aivan "pakko saada" -tilanne.

IMG_3262

En yhtään tiedä mikä ja etenkään minkä värinen mun bilehilemekko tulee olemaan tuona maagisena glögin huuruisena iltana, mutta viime vuonna blogin kautta saadut kengät laitan jalkaani. En ole saanut ulkoiluttaa niitä ollenkaan vielä!

Glitterissä jouduin miettimään pitkään mitkä kaikki korvikset tarvitsen. Kun voisihan sitä töihinkin välillä laittaa jotkut hassut joulukorvikset. Eniten kuitenkin mietin noita kenkiä ja niiden väriä. Olisin halunnut joulukoristepallerot, mutta niissä punaisen sävyt olivat kenkiini verrattuna täysin vääriä. Lopulta ostin tuollaiset oikeamman punaiset helyt mätsäämään kenkiin edes jotenkin.

IMG_3306

IMG_3283

Myllyn Glitterin viimeiset pinkit joulukuusenkoriste-korvikset lähtivät minun matkaani, jos olette sitä itseksenne siis kiroilleet, kun joku on vienyt ne viimeisetkin.. ;)

IMG_3332

Silmissäni vilahteli näiden kohdalla H&M:n kuvastossa näkynyt eräs blingblingmekko samaa pinkkiä sävyä.. Jos en löydä mitään mukavaa mustaa pikkujoulukenkieni kanssa, asuni muuttuu todennäköisesti pinkiksi mustilla korkkareilla.

Kuinkahan moni muu rakentaa asujaan tällä tavalla? Korvikset ja kengät ensin, sitten vasta muut..

Jos Biancon juhlakauden kengät kutkuttelee, niitä voi käydä kuikuilemassa täällä. Ei aivan samanlaisia löydy tänä vuonna kuin nuo mun omat, mutta samaa mallia näkyi korkkareissa ja olihan siellä parit nilkkurit tuollaisilla takaosan bilehileosilla.

Laittaisitko itse kuusenkoristeita korvankoristeiksi? Ihkui?

* postaus sisältää mainoslinkin, viininpunaiset kengät saatu blogin kautta

2 kommenttia :

  1. Vitsi on kyllä todellakin jouluiset tai pikkujouluiset, kummin vaan! :D

    VastaaPoista
  2. Hahaa :D Olisin halunnut yhden kaulakorunkin, mutta se maksoi melkein kympin, niin annoin sitten olla :)

    VastaaPoista