sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Blogibileet

Oon vieläkin aika hämmentynyt siitä kuinka paljon viikossa voi saada aikaiseksi, kun vaan tekee. Kaikki muuttolaatikot on purettu ja nurkat siivottu edustuskelpoiseen kuntoon paitsi vaatehuoneen sisältö. Jaksan edelleen ihmetellä tätä tilan määrää ja huoneiden avaruutta. Täällä on myös valoa aivan eri tavalla kuin edellisessä asunnossamme.

Eilinen oli vielä ihan täynnä touhua, kun piti viimeisetkin verhot silittää ja nurkat siivota iltaa varten. Yhden jälkeen päivällä alkoi hurja pitsashow ja näin jälkikäteen harmittaa etten vetänyt siitä periscope-lähetystä. 4 pitsaa liukuhihnahommana..

Lopulta pääsin siihen vaiheeseen, kun sai alkaa etsiä meikkejä eri laatikoista ja sutia ne naamaan. 17:54 muistin kynsien lakkaamisen ja hieman yli kello kuuden ovikelloa rimputtelikin jo pippaloiden ensimmäinen vieras; Maarit. Sen jälkeen ovikello soikin vähän väliä ja saatiin tupa täyteen neitokaisia.

IMG_4088

Keittiön pöydälle asensin boolin tietysti ja kahta erilaista kakkua. Boolikulhon takana oli pitsaa lautasellinen. Suklaakakku on pätkiskakun ohjeella tehty, mutta pätkisten sijaan sen sisuksista löytyi piparidumleja. Taaempana lymyävä kakku oli päällystetty kermavaahdolla. Siinä oli pari kerrosta unelmatorttua voikreemitäytteellä. Ihan sikahyvää siitä tuli mitä nyt muistan eiliseltä. Tuota dumlekakkua pitää maistella vielä tänään, koska eilen kohdalleni ei osunut yhtään dumlekohtaa mielestäni. Boolissa sen sijaan oli tietysti Bloggers Inspiration Daysta tuttua jouluisaa Fresitaa ja Blossaa.

Pöydällä lojuvat jouluvalot ovat kokeneet kovia ja niistä on jo puolet valoista sammuneet, valitettavasti. Halusin ne silti nostaa pöydälle, koska nuo on hienoimmat jouluvalot, jotka olen koskaan omistanut. Ostin ne aikoinaan Anttilasta ja niissä on kaksiväriset lamput. Yritin joskus ostaa niihin varaosalamppuja, mutta eihän niitä missään myyty. Nyt en ole vuosiin yrittänyt edes etsiä. Jos olette törmänneet jossain kaksivärisiin jouluvalolamppuihin, vinkatkaa!!

IMG_4096

IMG_4099

Paikalla juhlimassa olivat..

IMG_4103

IMG_4107

..Jenna ja Riikka..

IMG_4106

..Maarit..

IMG_4128

..Hannatic..

IMG_4143

..Eino..

IMG_4148

..Victoria..

IMG_4150

IMG_4114

..Riikka..

..sekä Duussi perheineen, Maria ja Susanna.

Oltiin aika vanhoja akkoja jo kaikki, eikä jaksettu edes miettiä mitään baaritouhuja. Puolilla porukasta oli tälle päivälle kaikenlaista ohjelmaa, kuten urheilua ja töitä, joten kovin myöhään ei riekuttu. Victoria oli viimeinen sissi, joka poistui varmaan joskus puolilta öin. Me jäätiin Hannaticin kanssa hulluttelemaan. Puettiin tiimitöpsykät jalkaan ja otettiin asukuvia..

IMG_4172

Täällä meidän laattalattialla kaikenlaiset varpaanlämmittimet onkin ihan hyvät olemassa.

IMG_4185

IMG_4196

Nää tosi ammattimaiset asukuvat otettiin ilman asuun kuuluvia korkkareita, mutta onneksi Maarit ikuisti niistäkin kuvan omaan blogiinsa. Mun asun hame ja toppi ovat molemmat BikBokista. Topin ei kuulunut olla noin kuin se on kuvissa vaan se asui kyllä hameen sisällä koko illan tuohon asti. Olin jo riisumassa, kun saatiin tämä kuningasidea näistä kuvista keskellä yötä.

Oli erittäin hauskaa vähän leipoa ihmisille ja järjestää tällaiset pienet kekkerit. Niin harvoin tulee pyydettyä ketään käymään, mikä on kyllä todella harmi! Täytyy tsempata tässäkin asiassa ja järjestää jotain teekutsuja jatkossa ;)

Nyt on niin outo olo, kun ei tarvitse tehdä mitään. Olen juonut kahvia pari mukia, lukenut blogit läpi ja miettinyt mihin sitä tämän kaiken ajan taas kuluttaisi. Taidan mennä makuuasentoon ja katsoa parin viikon ajalta Mustamaalatut läpi, kun en ole ehtinyt aiemmin. Tekisi myös mieleni sanoa, että elämä on aika jees just nyt, mutta takaraivossa tykyttää vanha pohjalainen sanonta: "mikä ristus ny on ku ei aharista".

6 kommenttia :

 1. Ihanaa, että jaksoit järjetää tällaista! Toivottavasti ei haittaa, jos hiukan lainaan tuota ensimmäistä kuvaa :)

  VastaaPoista
 2. Just kiva järkätä, kun kerrankin on tilaa :) ja saa lainata! :)

  VastaaPoista
 3. Siis hyi mikä kuva musta :D Kiitos vielä kivoista juhlista, harmi kun ei voinut tällä kertaa viipyä kauemmin!

  VastaaPoista
 4. Mitäää, yritin valkata vähäisistä kuvista vähiten tärähtäneet ja ok otokset :D

  Onneks kerkesitte kuitenkin käymään :)

  VastaaPoista
 5. Ehtoiselle emännälle vielä kerran kiitokset hurmaavasta seurasta, huumaavista herkuista ja viitseliäisyyestä koota poppoo yhteen! (Rupeaa vieläki nälättämään, ku sapuskakuvia kattelee).

  Onko tuo ristus- lause käännettävissä muotoon pessimisti ei pety? Tai esimerkiksi ei pidä nuolasta ennen ku tipahtaa? :D

  VastaaPoista
 6. Hehe :D ehkä tuo jälkimmäinen osuu paremmin :)

  Pitsaa olis vielä mut ei sitä taida viittiä enää huomenna syyä :D

  VastaaPoista