keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Hamepäivä

Eilen, kun sanoin meneväni nukkumaan ajoissa, päädyin sänkyyn ehkä tuntia myöhemmin ja silmät suljin normaaliin aikaan puoli yhdentoista jälkeen. Näin ollen en todellakaan herännyt ajoissa ja sitä kautta ollut töissä ajoissa. Näin mulle aina käy. Nyt ajattelin kirjoittaa postauksen vähän aiemmin, ettei ainakaan siitä jää kiinni. Meillä pyörii tv:ssä tällä hetkellä joku sarja Netflixistä, joten varmaan aika turha tänäänkään haaveilla mistään yhdeksältä nukahtamisesta. Tosin sillä ei enää tänään ole niin paljon väliä moneltako nukahdan, koska sain purettua tänään stressiä aiheuttaneita asioita pois päiväjärjestyksestä ja huomenna on taas ihan normimeininki.

IMG_4263

Oon iloinnut lähes koko vuoden siitä, että mua ei enää väsytä. Ei päivisin, ei iltasin. (Paitsi joskus, jos olen unohtanut juoda ja on nestehukka..)

En voi väittää, että ravintoni olisi niin paljon parempaa kuin vaikka vuosi sitten, mutta uneni on. Nukun kuin tukki silloin, kun nukun. Olen nukkunut kevättalvesta asti järjettömän hyvin. Vuoden takainen stressi on enää huono muisto. Uskon pitkäaikaisen stressin loppumisen olevan suurin syy nykyisiin unenlahjoihin ja sitä kautta pirteyteen.

Toinen syy luultavasti on kokonaisuutta tukeva lenkkeily, mutta sehän onkin vain stressinlievityskeino lähinnä. Itselläni totaaliseen stressistä puhdistautumiseen auttoi vain ympäristön sekä työtehtävien muutos.

IMG_4345

Jos siellä ruudun toisella puolella hengailee ihmisiä, jotka koette ahdistusta päivittäin jostain asiasta, toivottavasti osaatte joskus ratkaista sen, koska en voi kuin suositella tällaista epästressaavaa elämää :)

Tässä ehtii keskittymään paljon paremmin ulkonäöllisiin seikkoihin nykyään. Vuosi sitten kulutin vain sukkahousuja ja hameita loppuun, kun asukoodini oli päivästä toiseen samanlainen kuin tänään. En jaksanut hirveästi ajatella mitä puen, koska en kokenut oloani oikein missään vaatteissa hyväksi.

Nyt, kun kehoni taas toimii normaalisti ja osaan seisoa paremmassa ryhdissä, on pukeutuminenkin taas alkanut kiinnostaa. Mun arkimeikkikin on nykyään aivan eri kuin pari vuotta sitten. En enää lähtisi ulos ilman tiettyjä rutiineja, kuten meikkipuuteri, kulmat, ripsari ja usein myös rajaukset.

IMG_4351paita - Junkyard (saatu blogin kautta, täällä)
hame - BikBok (täällä)
leggingsit - Gina Tricot
kengät - DinSko?Oon ilokseni huomannut v-kaula-aukkojen tehneen comebackin vaatekauppojen valikoimiin. Keksin tässä kuukauden sisällä, että ehkä sellaiset sopii mulle paremmin kuin muut kaula-aukot. Mulla on nimittäin edelleen vähän ikävä mun yhtä vanhaa aivan liian kulunutta Vero Modan v-kaula-aukkoista neuletta, vaikka löysinkin sille korvaajan Vilasta aiemmin tänä vuonna.

Halusin testata arkikäytössä tuota BikBokin hametta ja hyvin se taitaa toimia. Mitä mieltä te ootte?

* postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia :

 1. Hei mä muistan sut! Oon lukenut sun blogia joskus vuonna nakki :D Muistatkohan sä mua?
  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Joo! Oliks sun blogi kiinni jossain välissä?

  VastaaPoista
 3. On ollu joo, tähän 7 vuoteen mahtuu paljo :D

  VastaaPoista