tiistai 8. joulukuuta 2015

I'm back

Vaikka tässä onkin parina päivänä vähän kiukuttanut erinäiset asiat, just nyt alan kallistua ilon puolelle, koska tuntuu kuin olisin yhtäkkiä tullut takaisin siihen elämään, jota mun piti alunperin elää. Ja kaikki oli vain kiinni ympärillä olevien neliöiden määrästä? Niin ja objektiivista.

Vaihdoin nimittäin eilisiä kissakuvaushommia varten kameraan kiinni taas pitkästä aikaa 50 mm/1.4, mutta ei se vaihdos eilen vielä miltään tuntunut. Sen sijaan tänään myöhään kotiin tullessani olin aivan liekeissä kaikesta kuvattavasta, mitä täällä on - ja nimenomaan tuolla linssillä.

Myönnän kyllä, että löin tänään pääni Ikean pihassa auton takaluukkuun ja se saattoi aiheuttaa jonkun ihmeellisen sekoamisen, koska kaiken tämän kuvaus- ja koti-inspiroitumisen lisäksi halusin yhtäkkiä ostaa Sinooperista vesivärit, tuputusvälineitä ja sapluunoita. Minä, joka olen piirtänyt viimeksi yli 10 vuotta sitten. Tässä kohtaa pyörittelen silmiäni suurieleisesti.

Olen jokatapauksessa todella innoissani a) tästä asunnosta ja b) blogi-identiteettini paluusta. Jotenkin nämä kaksi asiaa ovat aina kuuluneet blogielämässäni yhteen: se että voin kuvata kotona ja sen välittömässä läheisyydessä yksityiskohtia. Asukuvien lisäksi.

IMG_3975

Mä tosiaan laskin ajankäyttöni tällä viikolla sillä tavalla, että käytin tämän päivän Ikeaan, Biltemaan ja Myllyyn. Ikeaan ja Biltemaan mulla oli pitkä ostoslista, Myllystä mun piti hakea vaan lauantaiksi bileasu. Noh, Ikeasta en saanut aivan kaikkea mitä mun piti ja Biltemasta tarttui vähän kaikkea ylimääräistäkin kainaloon. Myllystä ei löytynyt bileasua, mutta verhonipsuja muistin sentään hakea..

Koko reissussa meni niin tuhottomasti aikaa, että ärsytti jopa vähän, kun se kaikki aika oli kuitenkin pois tän kämpän järkkäilystä. Toisaalta sain ostettua asioita, jotka helpottaa sitä järkkäilyä, joten.. Tosin kävi tietysti niin, että esim. lampusta puuttuu joku osa ja joudun enivei käymään Clasulla vielä joku päivä tällä viikolla ja sellaiseenhan taas en ole sitä aikaa budjetoinut yhtään.

Mies oli mun poissaollessa tehnyt sankeritekoja ja haksannut mulle pelikoneen jostain ihmeestä! Kun tulin kotiin, mulle oli asennettu CS:GO ja päivitetty World of Tanks. Tämänkin takia on jotenkin erityisen kotoisa olo nyt. Lisäksi mies oli asentanut meidän pöydät ikkunan eteen vierekkäin. How cool is that! Tai turkulaisittain: niimpal siistii!

IMG_3979Nää muuten oli ne ylimääräset asiat Biltemasta..IMG_3982

IMG_3987

IMG_4026

Huomenna mä taidan kiitää suoraa töistä kotiin, koska mun on saatava lähes kaikki tavarat edes lähelle oikeita paikkojaan, jotta pysyn tarkasti aikataulussani ;) Pukkas vielä keskiviikolle työkavereitten kanssa illallista, joten en pysty toimimaan täydellä teholla ihan joka ilta. Jotenkin hauskaa, kun on joku dedis tän kodin suhteen. Suorittaminen on just nyt jotenkin erityisen kivaa.

..mutta tää valvominen ei kuulunut suunnitelmaan, joten hups nyt äkkiä nukkumaan!!

4 kommenttia :

 1. Heihei mulle nyt äkkiä Steam-id jakoon ja lisää kamuks! :)

  VastaaPoista
 2. Mä yritin just ettiä sua!! Mut maribeibe mä sielläkin oon :)

  VastaaPoista
 3. Ok mä lisään sut mun molemmille accounteille, älä ihmettele hyvin outoja nimiä sitten :D

  VastaaPoista
 4. En ainakaan ihmettele miksen löytäny sua, jos on outoja nimiä ;D en vielä tiedä avaanko konetta tänään mut joskus tällä viikolla käyn acceptaa.

  VastaaPoista