perjantai 25. joulukuuta 2015

Jouluaattona Hallapurolla

Eilen, kun oli valoisaa ja lumikin vielä maassa, käytiin ajelulla Vimpelin perämetikössä Hallapurolla. Se on sellainen paikka, jonka kaupungissa asuvat varmaan mieltävät erämaaksi. Tai no - ei tarvitse kyllä olla edes kaupunkilainen.. Muutama talo siellä tulee aina silloin tällöin vastaan, mutta muuten on aika hiljaista. Sillä tavalla oikeastikin hiljaista, kun autosta ponkaisee ulos. Yksi koira siellä haukkuu 24/7.

IMG_4786

IMG_4802

IMG_4808

IMG_4816

IMG_4851

IMG_4854

IMG_4866

Mulla oli kova suunnitelma kuvata Hallapurolla linnunrataa (koska pimein paikka mun maailmassa), mutta nuo keksivät, että sinne täytyy päästä valoisaan aikaan ja toisekseen eihän täällä ollut edes taivas auki koko iltana eilen. Revontulien kuvaus olisi nimittäin ollut toinen ajatus ja sen olisi voinut suorittaa ihan vaan takapihalta.

Pääsin kuvaamaan sitten vain Mustapuron pyörteitä. Hienoja nekin. Tuossa jorpakossa olisi kai tarkoitus uida joskus, mutta saattaa jäädä meikäläiseltä väliin.. On se niin mustaa vettä nimittäin.. (Tai emminä tiedä voiko vesi olla mustaa, mutta mikä nyt ikinä sitten tekeekään joesta noin tumman..)

Täksi päiväksi on kuulemma suunnitelmissa peurojen pällistelyä, pitäisi jonnekin ajelulle taas lähteä. Lunta ei enää ole ja vettä sataa kuin Esterin pyllystä.. Kyllä on maailma mennyt ihmeelliselle mallille. En välttämättä arvosta ilmastonmuutosta.

Onneksi on silti joulu ja kinkkuakin vielä jäljellä. Nauttikaahan joulupäivästä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti