lauantai 19. joulukuuta 2015

Joululahjojen metsästystä

Joululauluja, jouluvaloja, glögiä ja sohva - mitä muuta sitä joulukuisena perjantaina tarvisi? Kinkun kaipuu alkaa olla jo aika kova, mutta onneksi se hetki on jo nurkan takana, kun possu otetaan uunista jouluaaton aamuna ja malttamattomana seisoskellaan hellan vieressä lautanen odottavasti käsissä. Mmmm.

Joo, ehkä mulla on vaan kohta jo nälkä, kun edellisestä ateriointikerrasta alkaa taas olla useampi tunti. Ajelin töistä suoraan taas vaihteeksi Raisioon ja suoritin Ikeassa käynnin VARTISSA. Minä, nainen, Ikea, 15 min. Ja ihan maapallolla elellään, tässä ei ollut kyse mistään valtakunnan fantasiasta. Huh. Ikeasta jatkoin matkaa Myllyyn, jossa kävin suorittamassa ruokaostokset ennen treffejäni Maaritin kanssa. Tehokasta on siis ollut. Oli jo kyllä aamusta sellainen mahtava fiilis. Pirteää ja hyväntuulista.

Odottelin bloggaajaneitokaista Coffarin edessä, kuten yleensä on ollut tapana ja jouduin jonkun ElisaSaunalahti missionariesin uhriksi. Hän uteli liittymä- ja internetasioistani ja luulin, että koko ajan puhuttiin vain puhelimesta. Lopuksi tajusin hänen haluavan tietää mikä mun koti-internet on ja näin hänen koko olemuksestaan kuinka hän ajatteli mielessään "naiset".. Sitten hän kipitti kollegansa viereen ja olostani tuli hyvin epämukava. Mitäs tulee kyselemään juuri, kun mietin kuumeisesti jaksaisinko postata instaan kuvan joulukuusesta vai en. Ristus. Sen jälkeen laitoin puhelimen pois ja yritin ottaa telepaattisen yhteyden kettupaitaiseen bloggaajaan, jotta tulisitko jo, tää ElisaSaunalahti ei nyt oikein suju.

Ja sieltähän se emäntä onneksi viipotti (siis antakaa nyt anteeksi, että omaksun lappilaista kieltä, mutta jossain määrin Maarit puhuu kuin mummoni aikoinaan ja se on kovin kotoista) pian rullaportaissa ja päästiin valkkaamaan Coffarin hyllyiltä perinteinen setti: focaccia ja herkkukahvi. Se herkkukahvi oli tälläkin kertaa piparilatte, joka tosin kulkee nykyään nimellä talvilatte. Btw, on muuten hinta noussut sitten viime vuosien. Muistan ajan, kun mochaccino maksoi 2,65 €.. talvilaten hinta taisi olla jopa yli 4 euroa, ellen väärin katsonut?

Käytiin vähän etsimässä joululahjoja, mutta taisin löytää vasta murto-osan tällä reissulla. Itselleni löysin superihanan tarjottimen. Pääsen vihdoinkin ottamaan kuvia, kun oon just ajanut säärikarvat ja mulle on tuotu aamukahvi sänkyyn. ;D Taisin tätäkin julistaa aika lujaa jossain sisustuskaupassa lopulta toivoen, että siellä henganneet muut ihmiset eivät ymmärrä blogimaailmasta mitään.

IMG_4523

IMG_4537

IMG_4544

IMG_4502

Myllystä ajeltiin vielä Länsikeskukseen, koska sain vinkkiä essencen mattalakasta. Niin olivat ilmeisesti muutkin maakunnan kaikki ihmiset saaneet, koska hylly oli tyhjä. Se oli ainoa asia, jonka kohdalta essence-hylly oli tyhjä. Että kiitos vaan kaikki muut maailman ihmiset. Kostoksi hamstrasin muita kynsilakkoja, hähä!

Se mattalakka täytyy sitten vissiin käydä pyydystämässä jostain alan liikkeestä Turun keskustasta heti huomenna tai ehkä jopa sunnuntaina. En yhtään tiedä mitä teen huomenna. Tai no, lakkaan kynnet illalla. Mutta mistään muusta tekemisestä ei ole tietoa. Hyvä niin, koska sellainen on kivaa välillä.

Onko teillä hirveästi ohjelmaa viikonlopulle? Mitä kannattaisi tehdä, kun ei tiedä mitä tekisi?

Tässä muuten illan joululaulu:

http://www.mikseri.net/artists/no5/kun-kynttila-syttyy/575120/

6 kommenttia :

 1. JES! My work here is done, totesivat Mustaschinkin pojat yhessä kipaleessaan, ja samoin toteaa myös lappilainen jänkäemäntä viipottelusta. :D

  Tuo tarjottimes on just hyvä autuaallisiin sunnuntaihetkiin, ku elämä on täynnä kuohuvaa, tuoreita mansikoita (talvellaki), kahvikuppeja, joissa ei näy ryystäminen, sileitä ja kiiltäviä sääriä sekä ehkä pari yksisarvistaki vois mahtua joukkoon. :P

  VastaaPoista
 2. Haha :D Tuon jänkäemännän mä vielä nappaan sanavarastooni. Tai entä jos kirjoitan jänkhäemäntä? Osaaksä joikata? Oltais voitu hypätä sinne Myllyn lavalle joikhaamaan?

  Lähetinkin sulle jo kuvan mun jäätävistä säärikarvoista. Että sitä sunnuntaihetken tarjotinkuvaa tuskin on ihan huomenna tarjolla.. ;)

  VastaaPoista
 3. Lappilainen mainittu :D Maaritin opastus mennyt perille :D Mä just haastan kaimaa essencehyllymatkalle, koska se laatta. Ja jos olis jo valkosiakin täytetty.

  VastaaPoista
 4. Joo :D äidinkieli on tärkeä asia :) toivottavasti essencehyllyreissu onnaa! Ja jos sitä laattaa ei oo ni käyn hakee sulle Länkkäristä :)

  VastaaPoista
 5. EI!!! Jos sana on perusmuodossa (jänkä), siihen ei tule hoota. :D Eikä me oltais menty joikhaamaan, vaan EHKÄ joikaahmaan. :D :D

  Mitäs jos laittaisit ilmoille jonku oikein inhorealistisen antikiiltokuvapostauksen? Tai esittelisit uudet supermegasairaan lämmittävät legginsit, jotka säärikarvoista muodostuvat? (Hih hih.)

  VastaaPoista
 6. Ei ei ei :D haluan olla kiiltokuva! ;D ei vaan, jopa mulla rehottavat sääret menee realismirajan yli, hyihyi..

  Vai joikaahmaan. Hmph. Jänkähemänthä.

  VastaaPoista