lauantai 12. joulukuuta 2015

Leivontaa

Tää on taas se hetki, kun meikäläinen nostaa jalat sohvalle ja korkkaa kylmän cokiksen. Huhhuh. Suorittamisen finaali on ihan pian käsillä. Sitä ennen aion huilata kunnolla, jotta jaksan taas painaa.

Luulin mulla menevän ihan yöhön asti tänään, kun leivon pari makeaa juttua huomisiin pirskeisiin, mutta ei sentään! Kakut on lähes valmiina tuolla. Toisen täytyy vielä jäähtyä, jotta saan tehtyä kuorrutuksen ja toisen kuorrutan vasta huomenna. Saavat luvan mennä parvekkeelle viettämään yötään, kun muualle ei mahdu.

Oli ihanaa leipoa keittiössä, jossa on tilaa. Vaikka yleiskone oli pöydällä, mulla oli silti tilaa puuhailla monen kipon kanssa siinä vieressä. Toivottavasti ei tarvitse ihan hetkeen taas muuttaa ja etenkään mihinkään tätä pienempään kämppään!

IMG_4076

IMG_4080

Leipomisen lomassa tietysti yritin vähän siivoilla viimeisiä rojukasoja jotenkin päin, mutta kyllä tässä huomenna on pakko vielä katsoa ihan päivänvalossa uudestaan mitä mä asennan mihinkäkin. 2 verhoa on vielä myös silittämättä ja stereot virittämättä. Taidan hoitaa nuo jutut heti aamusta ennen kuin alan leipoa illan suolaisia tarjottavia.

Sekin on ihanaa, kun saan huomenna lähes kaikki mun blogiystävät saman katon alle kilistelemään kuoharimukeja yhteen ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti