tiistai 15. joulukuuta 2015

Mitä sain lahjaksi

Mitä vanhemmas tulee, sitä vähemmän tulee toivottua synttäri- ja joululahjoja. Ei jotenkin edellytä keltään lahjojen ostamista, koska itsekään en kovin hartaasti mieti mitä ostaisin lahjaksi kellekin. Joululahjoja ei tule ostettua kuin lähipiirille ja nekin tietysti viimehetkellä, koska esim. just nyt kaikki lahjat on vielä kaupassa. Ehkäpä kaupallinen joulu ei ole mun juttu, vaikka kyllähän ne lahjat kuitenkin aina mieltä lämmittää silti. Tämän sain todeta lauantaina, kun ihmiset kantoivat sylikaupalla tuliaisia tullessaan blogibilettämään.

IMG_4220Ihana kori on vieläkin avaamaton, kun se on noin ihanasti paketoitu. Sieltä pilkistää käsirasvaa ja luultavasti teetä. Lisäksi mukana oli piparidumlei, jes!IMG_4221Pari pulloa tällaisia juomia. Yritin kovasti tarjota vieraille lauantaina glögejä ja viinejä, jotta pääsisin niistä joskus eroon. Muutama pullo kerääntynyt vuoden aikana eikä ole vain tullut juotua.IMG_4223Ihovoiteita, suihkusaippuaa ja ihan parasta suklaata!IMG_4226
Vaihtoehtoista piparisuklaata ja piparirooibosta, jota olen tässä parina iltana naukkaillut. Hyvää on!IMG_4228Ukkeleita paperilla :D Nyt joutuu järkätä uudestaan jotkut juhlat, jotta tulee käytettyä.IMG_4235
Kimallusta, putsausainetta, kynsilakkoja ja leimauslaattoja, jotka puuttuvat kuvasta..Kaikkia ihania juttuja :) Nyt en tarvi synttärilahjoja ainakaan vuoteen taas ;) Sen sijaan paljon lisää leimauslaattoja tarvin, koska menin ihan sekaisin kynsitaiteilusta viimeinkin.

Nyt taidan juosta pian nukkumaan, että jaksaa huomenna vääntäytyä mielellään todella aikaisin töihin. Onko noissa mun lahjoissa mitään sua kiinnostavia juttuja?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti