sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Mun joulu

Hohhoijakkaa. Ulkona on joku joulun ajan perinteinen hirmumyrsky, poikaystävä pelaa onnessaan CS:ää ja itse yritän pitkästä aikaa oikein keskittyä kirjoittamiseen. Haaveilin tästä hetkestä jo päivällä kuinka ihanaa on sitten illalla asettua sohvalle kirjoittamaan postausta. Löysin viimein oikean asennon, mutta tekstieditori loisti tyhjyyttään. Noh, ehkä tämä tästä.

Mites joulu? Tuliko ähky? Oliko kinkku hyvää?

Mua vähän harmittaa, kun enää tänään en kinkkua syönyt ollenkaan. Oli aamusta vähän huono happi ja ainoa syötävä mihin kykenin, oli salaatinlehdet suoraan jääkaapista.

IMG_4716

IMG_4769

Aattona Vimpelissä oli onneksi lunta. Ei paljon, mutta oli kuitenkin. Meidän aatto oli aika väsynyt, vaikkakin iltaa kohti tietysti piristyi.. Päivällä heitettiin se Hallapuron keikka, jonka päälle vedettiin mehevät päiväunet.

IMG_4788

IMG_4892

IMG_4893

IMG_4909

Joulupäivänä ajelemaan piti lähteä taas ja tällä kertaa kohteena oli peurapellot Juoperissa. Mentiin Vistin kautta, jotta pääsin ottamaan pari kuvaa legendaarisesta riippusillasta.

IMG_4943

IMG_4951

Keksin siinä Savonjoen pauhuja katsellessa sen, kun niistä pauhuista saadaan kuviin sellaisia sumean sulavia.. Oli pakko heti yrittää moista itsekin ja hyvinhän se onnistui.

Tässä Poikkijokea:

IMG_5000

Peuroja ei Juoperissa nähty, mutta tulipahan käytyä.

IMG_5014

IMG_5031

IMG_5075

Eilen oli harvinainen joulun täysikuu. Kuvasin sitä, kun muuten taivaan ihmeitä ei ollut pilvien takia tarjolla.

IMG_5084

Mä jouduin luovuttaa kuskin hommat tänään poikaystävälle, mikä oli kaiken kaikkiaan just hyvä ratkaisu. Vimpelistä Virroille kaikki tiet olivat ihan jäässä. Kun pullahdettiin Kurusta ulos, alkoi olla jo pimeää, mutta tiet sentään olivat sulia. Aurassa alkoi lumipyry, ettei nyt liian helpoksi käynyt laskettelu Turkuun.

Meidän joulun vietto Vimpelissä rajoittui näihin pyhiin, koska meillä odotti velvollisuudet täällä. Ollaan nyt viikon verran koiravahteina boyfriendin sukulaisten huushollissa. Koirien lisäksi meille oli jätetty tänne ihan ylihassu pupu! Siitä ja koirista kuvia luvassa seuraavan viikon aikana!

Kamu ja Ransu kuorsaa molemmat mun vieressä tässä sohvalla. Alkaa itteäkin väsyttää ihan liikaa.. Nythän olisi hyvä yö selailla vähän nettikauppojen alennusmyyntejä. Meinaatteko huomenna tryykätä heti livenä shoppailemaan vai ootteko jo löytönne tehneet netistä?

2 kommenttia :

  1. Upeita kuvia! Meinasin kommentoia jo Hallapuron kuvia (yllätys), mutta akku loppui eilen junassa kesken. Nuo koskikuvat ovat kyllä mielettömän kauniita! Vielä loppuun sivistymättömän juntin kysymys: mikä tekee riippusillasta legendaarisen? Asuuko sen alla mörkö? :D

    VastaaPoista
  2. Haha :D se vaan jotenkin on sellanen.. Vimpelissä pitää olla 2 asiaa, toinen on Saarikenttä ja toinen riippusilta. Muistan sen todella vanhan riippusillan, joka tosissaan antoi periks joka askeleella, kunnon pomppulinna ja äärettömän pelottava. Sitten se meni käyttökieltoon, kuten tämä nykyinenkin. Kyläläiset aikoo kuitenkin kunnostaa sillan taas, koska onhan tuo nyt tärkeä kulkureitti.

    VastaaPoista