sunnuntai 6. joulukuuta 2015

#muuttolive

12 tuntia täyttä tohinaa takana ja vihdoin saan istahtaa sohvatyynylle, avata läppärin ja sihauttaa cokiksen auki. Oon ihan väsähtynyt, vaikka tuntuu etten ole edes ollut tekemässä suurinta työtä, kun olen lähinnä puunannut keittiötä, siivonnut ja pakannut kamaa pois vietäväksi. Vaikka olen minäkin sitä tavaraa siirtänyt paikasta a paikkaan b, eipä sillä.. Ja toisaalta; mun työmaa näkyy olevan tungettuna yhteen huoneeseen. Kuinkahan monessa päivässä saan kaikki tavarat paikoilleen?

Tässä asunnossa ei ole säilytystilaa. Ei petivaatteille, ei millekään vaatteille ja vielä vähemmän kengille. Tai siis on tuolla sellainen hyvin pieni vaatehuone. Jossa ei ole hyllyjä. 3 lyhyttä tangon pätkää, joiden päällä on yksi taso. Tiesin toki tämän ja tässä tuleekin olemaan mulle kunnollinen tosielämän haaste.

Noh, se vaatteista. Minnehän hittoon tungen kaiken kosmetiikan? Pesuhuoneessa ei ole peilikaappia. On vain peili. Pakko varmaan kyhätä meikkauspiste jonnekin muualle. Ei pesuhuone muutenkaan ole oikea paikka säilyttää meikkejä.

FYI: kylmä cokis on oikein hyvää tällaisen päivän päätteeksi.

Untitled

Mun oli tarkoitus pistää pari kuvaa tähän postaukseen ihan kamerasta, mutta huomasin, ettei mun päässä ole minkäänlaista muistijälkeä kummankaan kameran piuhoista. Muistan, kun pakkasin läppärin ja kameran yhteen laukkuun, mutta piuhoista ei minkäänlaista näköhavaintoa, joten ihan turha edes yrittää etsiä. Hyvä syy kiirehtiä kamojen paikoilleen saattamisen kanssa, koska en voi elää ilman kunnollisia kuvia.

Tän postauksen kuva on täynnä iloa, koska tiemme ikioman ihanan lamppuni kanssa kohtasivat jälleen. Tuo lamppu on ollut mulla käytössä viimeksi Seinäjoella ja nyt se pääsi koristamaan meidän tulevaa makkaria. Muita lamppuja meillä ei tällä hetkellä oikein ole. Kaksi pitää huomenna vielä muistaa hakea vanhasta kämpästä tänne ja kolmanteen tarvitaan johto, jotta saadaan se kattoon kiinni.

Tuleva makkari on tuleva, koska tällä hetkellä siellä on yksi entisten asukkaiden sohva ja viinikaappi (joka kuulemma jää meille..). Me tehtiin peti meidän tulevan konehuoneen lattialle. Kuulemma siinä ja tässä jaksaako tota meidän sänkyä enää edes koota, koska uusi me tarvitaan kuitenkin.

Hohhoijaa. En suosittele muuttoa ikinä kellekään. Vaikka onhan tää varmaan sen jälkeen kivaa, kun on saanut tavarat paikoilleen ja voi keskittyä taas kaikkeen muuhunkin. Kohta pakko mennä nukkumaan, kun huomenna on luvassa vielä vähän kahden kämpän välillä juoksemista ja tietysti loppuilta tän toisen kämpän tekemistä asumiskelvolliseksi. Toivottavasti se kameran piuha tulee vastaan, sillä haluun viihdyttää teitä oikeilla kuvilla!! Mrrr..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti