maanantai 21. joulukuuta 2015

New Balancet alessa

Ei vitsit, oon ollut ihan onnessani kaikista kommenteista, joita ootte jättäneet eiliseen arvontapostaukseen!! Tein havainnon blogit.fi-sivuston suosiosta keskuudessanne, ehkäpä siis ihmiset käyttävät sitä nykyään blogilistan sijasta. Itse sinnikkäästi luen bloglovinin kautta ja tiedän, että mun seuraamisnappula blogit.fi-sivulle puuttuu kokonaan blogin sivupalkista. En tiedä kuinka suuri virhe se on, mutta luultavasti jonkin asteinen, koska aikoinaan en itse jaksanut palata blogeihin, joista ei löytynyt blogilistan kautta seuraamisnappulaa.

Just nyt väsyttää ihan sikana. Oon totuttanut itteni juomaan viikonloppuisin monta isoa mukillista aamukahvia ja näin maanantaisin paluu arkeen on nykyään puolet suurempi, koska sallin itselleni töissä vain 2 pientä mukia kahvia. Pysyn kyllä päivällä hyvin hereillä, mutta taisteluväsymys iskee sitten illalla.

Olin kyllä jo eilenkin vähän väsynyt akka, kun olisi voinut ihan hyvin käydä lenkillä, mutta en vain saanut aikaiseksi. Puin kyllä lenkkivaaatteet päälleni ja kävin kaupassa :D Tilasin nimittäin jostain aikaisemmasta alesta Sportamorelta Niken juoksutakin enkä ole vielä testannut sitä ollenkaan. Pakko ensi viikolla etsiä mun oikeat urheiluliivit, jotta pääsen vähän juoksentelemaankin jo. Liian pitkä tauko tullut jo!!

IMG_4566

IMG_4570

Näissä kuvissa päätähtenä kuitenkin mun parhaat juoksukengät. En vain voi lakata ylistämästä näitä. New Balance mallia 890, parasta ikinä. Silloin, kun metsästin näitä omakseni, näitä ei meinannut löytyä mistään. Lopulta löysin Seinäjoen Sportiasta kuvan yksilöt.

Nykyään näitä jo jopa saa netistäkin aika helposti. Nelly, Sportamore, Zalando..

Kuitenkaan millään kovin alhaisella hinnalla nämä eivät silti irtoa mistään kaupasta ja oikean koon metsästys on melkein se vaiken juttu. Just nyt Nelly tarjoaa parhaimman alennuksen tästä mallista: 79,95 euroa. Jos siis olet vailla kapealestistä juoksukenkää, hanki nämä!

Hiljattain päivitetty1

Nellyn sivu väittää vasemman puoleisia vaaleanpunaisiksi, eh.. Enivei, löytyvät täältä ja "yllättäen" toi mun metsästämä koko 37 on loppu. Oikealla lojuvat ovat minun silmääni pinkit ja niistä ei valitettavasti enää ole muita kokoja kuin 40 jäljellä.

Sportamorelta tosta pinkistä löytyy vain koko 37,5 (täällä) ja oranssista melkein kaikkia kokoja, mutta hinnatkin ovat sitten taas korkeammat.

Mä jotenkin muistin, että noi mun omat olisi olleet 37,5, mutta olivatkin tasan 37. Ihan hyvä, että tarkistin, sillä varmaan ensi vuonna on pakko alkaa harkita lenkkareiden uusimista. En tarkalleen tiedä kuinka usein lenkkarit kannattaa ostaa, mutta varmaan viimeistään sitten, kun alkavat tuntua turhan littanoilta ja epävaimeilta. Mullahan on kengänkoko korkkareissa 35 ja normikengissä 36.

Sanotaan, että lenkkikenkä on silloin oikeanlainen, kun se istuu kuin sukka ja tää 890 on sellainen kenkä, joka itselläni täyttää tuon ajatuksen. On ihanaa, kun on löytänyt sen oikean ;)

Onko New Balance teille tuttu merkki?

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti