torstai 17. joulukuuta 2015

Suuri joulusuklaapostaus saa jatkoa: piparisuklaata on olemassa sittenkin!

Kun aiemmin kirjoittelin piparisuklaasta, en arvannutkaan kuinka moni muu suomalainen oli järkyttynyt samasta asiasta; ettei tänä vuonna saisi piparisuklaata ollenkaan. Asiasta uutisoi jopa Ilta-Sanomat!

Ei hätää kansalaiset!! Pelastus on tullut!

Suomesta saa kuin saakin piparisuklaata. Suomalainen Kultasuklaa on kuulemma valmistanut piparisuklaata jo useamman vuoden. Sain testiin heiltä pari levyä suklaata, jotka ehdin jo syöttää blogibileissä vieraille. Jätin itselleni yhden levyn piparisuklaata, jotta voin kertoa teille mielipiteeni.

IMG_4434

IMG_4444

Kun levyn aukaisee, tuoksuu se juuri siltä miltä pitääkin: piparisuklaalta. Se rouskuu hampaissa hieman. Voisi ehkä rouskua ihan vähän enemmän, mutta tälläkin pärjää.

Sanoisin, että tämä on erittäin hyvä vaihtoehto-piparisuklaa. Levykoossa on toki eroa ns. normaaliin, sillä tässä on vain 80 grammaa tavaraa tuhottavana. Kultasuklaan muutkin suklaalevyt ovat samaa kokoa ja lisäksi heiltä saa suklaapatukoita jännissä mauissa kuten kirsikka-valkosuklaa ja vanilja-kahvi (näitä molempia muuten saa Ravattulan Cittarista)..

Piparisuklaan lisäksi muita talvikauden levyjä Kultasuklaalla näkyy nettikaupan mukaan olevan omenakaneli valkosuklaa sekä rommirusina tumma suklaa. Ai vitsit!! Omenakanelia varmaan pakko lähteä metsästämään kyliltä heti, kun vaan ehtii.

Sain testiin myös pari muuta levyä; salmiakkivalkosuklaa ja pähkinäsalmiakki. Kumpaakaan en itse päässyt maistamaan, kun juuri sillä hetkellä ei tehnyt mieli mitään suklaata ja saivat vieraat maistella. Kuulemma tuo salmiakkivalkosuklaa oli ihan ylihyvää.

IMG_4467

Näitä ihmeellisiä suklaita ja erityisesti sitä piparisuklaata kannattaa täällä Turussa lähteä metsästämään Wikken alakerran S-Marketista ja Itäharjun Prismasta. En ole käynyt katsomassa vieläkö hyllyissä on tavaraa, mutta toivottavasti on, jotta saan lisää jouluksi suklaata. Täältä voi tarkistaa oman paikkakunnan jälleenmyyjät, kun Iittalassa ja Helsingissä voi käydä suoraan myymälässä shoppailemassa.

Kiitän syvästi Kultasuklaata tästä maistelumahdollisuudesta ja ylipäätään astumisesta julkisuuteen piparisuklaan kera. Nyt meillä herkkusuilla on toivoa ja pelastettu joulu!

* postauksen tuotteet saatu Kultasuklaalta

4 kommenttia :

 1. Kiitos Mari! Pitää käydä tutkimassa Vaasan putiikkia :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vaan :) (mua vähän hymyilyttää se, että just sä kommentoit tätä ekana ;D)

  VastaaPoista
 3. Miksi OI MIKSI mä luen tätä postausta vasta nyt, enkä pari tuntia sit kun olisin ollut tuolla Itäharjun Prismassa! :( haluan piparisuklaata! :(

  VastaaPoista
 4. Voi ei! No mut jos on käyntiä keskustassa niin sit voi tsekata sen Wikken alakerran? :)

  VastaaPoista