tiistai 22. joulukuuta 2015

Vuoden pimeimmän päivän asu

Keksin tänään haluavani joulutorttuja. Koska en ollut ehtinyt tekemään niitä aikasemmin, kun on ollut kaikenlaista meneillään eikä varmaan jouluna tuu kuitenkaan tehtyä.. Nyt oon sitten syönyt jo niin monta torttua, että kohta napa paukahtaa. Noh, hyvä harjoitella ahmimista tälleen ajoissa ennen kuin se kinkku sitten putkahtaa ulos sieltä uunista.

Tänään on talvipäivänseisaus. Olen jo viikko sitten miettinyt kuinka siistiä, kun tän päivän jälkeen mennään taas valoa kohti. Nyt se on täällä ja mua väsyttää taas. Väitin poikaystävälle sen johtuvan d-vitamiinin puutteesta eikä suinkaan näistä kaikista nopeista hiilareista, joita nautiskelen harva se päivä. Poikaystävä ei vakuuttunut. Krhm.

Asukuvia hei! Vaikka en välttämättä kaikilta osin oikein tykännyt tästä koko asusta, mutta niin.. voisinhan varmaan kertoa miksen tykännyt.. Vain siksi, että paidastani näkyi läpi sen alla olevat asiat. En tiedä häiritseekö asia ketään muuta, mutta mun mielestä se näytti vähän tyhmältä, kun aluspaitani ei ollut musta housujen tavoin.

IMG_4615

IMG_4623neule - BikBok
farkut - H&M
kengät - Gyllene GripenSilti jotenkin tykkään tosta reikäneuleesta. Mietin tänään olisiko sen aika jo siirtyä ilahduttamaan jotain toista, mutta taidan antaa sille vielä vuoden lisäaikaa. Jos käytän sitä vuodenkin päästä, se jääköön mun kaappiin edelleen. Täytyisi kokeilla sitä joidenkin normaalien sinisten farkkujen kanssa myös. Paitani kaltainen väri nimittäin sopii sinisen sävyjen kanssa erittäin hyvin, kun taas harmaaseen en sitä sekottaisi.

En voi ymmärtää muuten kuinka kukaan tässä maailmassa voi pukeutumisessa tai missään muussakaan sekoittaa ruskean ja harmaan. Kertokaa minulle olenko jotenkin värirajoittunut vai näyttääkö se teidänkin silmiinne väärältä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti