maanantai 25. tammikuuta 2016

Aikainen herätys

Heräsin tänään 5:30. Se oli aika hauskaa, vaikkakin väsyttävää. Nousin sängystä siltä istumalta ilman mitään torkutteluja ja suoritin aamutoimet kuin robotti, koska aikataulu oli tiukka. Olin katsonut vaatteet valmiiksi onneksi jo edellisenä iltana.

Kotiin tulin takaisin kolmen maissa ja olen siitä lähtien kieriskellyt sohvalla läppärin, kirjan ja puhelimen kanssa sekä hoitanut satunnaisia kotityön tapaisia askareita, koska ainakin oli aikaa. Olen ollut äärimmäisen rentoutunut, koska oli vain aikaa rötköttää. Jotenkin hassu fiilis heti näin maanantaina.

Väsyttää kyllä, sitä ei voi kieltää, mutta sekin on oikeastaan tässä vaiheessa iltaa vain ihanaa, koska mikään ei estä menemästä nukkumaan todella ajoissa. Veikkaan mulla olevan zetat mielessä jo ysiltä!

IMG_6887huivi - Gina Tricot
takki - Only
paita - Gina Tricot
laukku - Friis & Company
farkut - H&MTavallaan haluaisin tällaisen päivärytmin olevan mun rytmi ihan vakiona, mutta olen niin aamu-uninen, että mun mukavuudenhalu menee edelle. Se on tosi harmi, koska koen olevani eniten liekeissä just aamuisin ja jos saisin valita, siivoaisinkin aina mieluiten aamuisin. Silti - toisaalta kolmeksi kotiin toimii hyvin myös sekin. Sillä tavalla tuntuu kuin vuorokaudessa olisi enemmän tunteja kuin yleensä.

Huomisesta tuleekin vähän pitempi päivä luultavasti. Herätys on jälleen 5:30, mutta toivon saavani auton takaisin, mikä tarkoittaa pientä haahuiluretkeä Ikeaan ja mikä taas tarkoittaa sitä, etten todellakaan tule olemaan ajoissa takaisin kotona. Jos Ikea-reissuni toteutuu, kerron heti huomenna mitä sieltä tarvitsin! Pysykää siis kuulolla. Nyt toivotan teille loistavaa rötköiltaa! Itsekin aion sellaisen viettää :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti