keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Alehaukkana

Mä oon löytänyt joulun jälkeisistä aleista kivijalkaliikkeestä yhden ainoan asian ja se oli Vilan neuletakki. Olen kiertänyt joulun jälkeen kuitenkin kaikki Turun lähistön suurimmat kauppakeskittymät eli Skanssin, Hansan ja tänään vielä Raision Myllyn. Vaatemakuni toki on taas ehtinyt muuttua jonkun verran ja toisaalta mulla on edelleen vaatekaapin siivous kesken, joten ehkä ei sitten vaan huvita kantaa kamaa kotiin yhtään enempää. Jännä vaan, että nettishoppailu kyllä on maistunut. Nettikaupoista on niin ylihelppo selata alet läpi, jättää kiinnostavia vaatekappaleita mietintään ja yrittää keksiä vielä lisää kauppoja, joista voisi jotain tiettyä etsiä.Itse olen nyt noin viikon aikana pelannut koko intternetin läpi, kun olen yrittänyt etsiä täydellisiä saappaita sekä täydellistä laukkua. Molempien tietysti pitäisi olla nahkaa. Toistaiseksi en ole tilannut mitään, mutta on mulla muutamia ehdokkaita mielessä.. Esimerkiksi Elloksen olen selannut pariin eri otteeseen läpi, kun olen miettinyt saappaita. Laukkujakin katselin, mutta eniten silmääni miellytti sporttisemmat vaihtoehdot.Tein kollaasin itseäni tällä hetkellä eniten kiinnostavien kategorioiden parhaista vaihtoehdoista, tadaa:Hiljattain päivitetty4

1. Adidaksen toppaliivi -30 % 2. Tyylikäs mekko toimistoon -30 % 3. Villakangastakki -30 % 4. Tamariksen mokkajäljitelmäsaappaat -30 % 5. Nahkasaappaat -30 % 6. Kiharrusvärkki -20 % 7. Siisti hame -30 % 8. Adidaksen kassi -30 % (myös sinisenä)Kollaasin kamojen lisäksi Ellokselta kannattaa aina tutkia urheiluvaateale, koska sieltä voi tehdä kaikenlaisia huippulöytöjä! Esim. Röhnicshin vaaleansininen ihana treenitoppi -30 %, Reebokin lila college -30 % ja Adidaksen juoksutakki -30 %. Toivottavasti teillä on ollut paremmat alennusmyynnit kuin mulla :)* postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti