torstai 14. tammikuuta 2016

Alekoodi Biodellylle

Nyt on bloggaajan elämässä vaikeita valintoja, kun en oikein tiedä miten lähestyisin tätä asiaa, josta haluan tänään kirjoittaa. Kauemmin mukana olleet lukijat varmasti muistavat kuinka olin syksyllä todella väsynyt blogien kaupallisuuteen, mutta siltä se tosiaan tuntui silloin syksyllä. Että blogeissa ei ollut mitään muuta kuin yhteistöitä ja kaupallisia muita hässäköitä. Joulukuun aikana kuitenkin yhtäkkiä itsekin keksin, että hei näitä kollaaseja on muuten tosi hauska tehdä! Ja nyt mua hävettää melkein, kun teen niitä ja postaan niistä ja tungen kaupallisia linkkejä vähän sinne sun tänne. Mut en mä tiedä haittaako se kuitenkaan ketään mitenkään liikaa? Kun mulla olis tälläkin kertaa jopa ihan asiaa tästä aiheesta, josta tänään rakensin kollaasin.

Mä nimittäin kävin maanantaina verkkokaupan varastopaikassa, josta ehkä joskus vielä saadaan ihan oikea kivijalkakauppa. Ainakin toivottavasti, oli nimittäin sen verran herkullisen näköinen paikka tuollaisenaankin!! Kaupan nimi on Biodelly ja he myyvät netissä kaikkea ihanaa luonnonkosmetiikkaa.

Sain testiin pari purnukkaa ja postailen aiheesta lisää noin kuukauden päästä viimeistään. Nyt kokosin muutaman suosikin tähän postaukseen, koska 17.1. asti Biodellyltä saa 20 % alennuksen yli 60 euron tilauksiin koodilla ALE20.

Hiljattain päivitetty5

1. RMS Beauty erotteleva ripsiväri on kiinnostanut jo syksystä lähtien, kun googlettelin "parhaita luonnonkosmetiikkaripsareita". Tällä hetkellä käytän edelleen MACia, mutta saa nähdä mikä on seuraava..2. Laveran alumiiniton dödö on tuote, jota voin suositella aidosti. Olen käyttänyt tätä kaikkien 3 epäonnisen alumiinittomien dödöjen kokeilujen jälkeen ja tämä oikeasti toimii. Tykkään! Tuoksu on aika laveramainen, enkä tiedä onko se ihan parhautta kainalossa, mutta en välitä siitä, koska tämä on ainoa alumiiniton, joka ei aiheuta mulle näppylöitä.3. Laveran silmämeikinpoistoaine oli toinen niistä purnukoista, joka lähti testiin ja otin sen nyt tähän kollaasiin, koska ihastuin jo. Ei kirvele eikä silmät aristele, tää on jees!4. Neal's Yard Remedies Rose Daily Moisture kiinnostaa, koska se on pumppupullossa! Toki lupaus siitä, että se sopii meikin alle, kuulostaa myös hyvältä.5. Nafhan kosteuttava päivävoide voisi myös olla yksi vaihtoehto.6. ..koska Nafhan Arganiaöljy on ainakin ihanaa!7. Khadi sädekaislashampoota voisin kokeilla kiukkupäänahkaani, josko luonnonkosmetiikka toimisi paremmin kuin markettien ja apteekkien vaihtoehdot.8. Patyka kosteuttava kasvovesi vielä viimeisenä tässä. Kasvovesi mulla on jo reilun vuoden verran jopa ollut luonnonkosmetiikkaa ja aion jatkaa samalla linjalla.Näiden lisäksi Biodelly myy esimerkiksi sitä mun himoitsemaa Rahuaa. Hiplasin shampoota ja hoitoainetta maanantaina ja mietin malttaisikohan niitä joskus jopa ostaa. Ne vaan näyttää niin hyvältä!

Tuun jotenkin hyvälle tuulelle, kun käytän aamuin ja illoin luonnonkosmetiikkaa. Olisi hienoa putsata koko kosmetiikkakokoelma luonnollisempaan suuntaan, mutta saa nyt nähdä pystyykö siihen. Marketteihin ilmestyy aina jotain ihania luomiväripaletteja tai poskipunia, jotka on "pakko saada". Noh, ainahan voi toki yrittää edes.

Oletteko te innostuneet luonnonkosmetiikasta? Onko mitään sellaista tuotetta tullut vastaan, jota voitte suositella muillekin?

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti