sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Edellisten kausien muutama futiskuva

Kuten eilen sanoin - tänään luvassa vanhoja futiskuvia. Tää on kyllä nyt vähän sellainen postaus, etten ole varma kehtaanko julkaista tätä :D Kohta näette miksi!

Pari sanaa ensin valokuvaamisesta. Tai minun kohdallani enemmänkin urheilukuvaamisesta, jalkapallosta.

Sehän oli täysin sattuma, että minusta tuli futiskuvaaja. Ei niinkään oikeassa paikassa oikeaan aikaan kameran kanssa - vaan joka paikassa kameran kanssa joka aikaan. Niinpä minua kerran kysyttiin futismatsiin kuvaamaan, kun vakkarikuvaaja oli estynyt. Se oli menoa sen jälkeen. Sen lisäksi, että ihmiset ovat olleet innoissaan kuvistani, olen minä itse ollut innoissani jalkapallon kuvaamisesta eikä innostus ota laantuakseen.

Kuten syksyllä blogiani lukeneet tietävätkin, kävin kokeilemassa kuvaamista myös jääkiekkokaukalon laidalla, mutta se ajatus on nyt hieman jäänyt. Ensinnäkin siellä on kylmä, toisekseen en osaa sääntöjä ja kolmanneksi ne miehet luistimilla ovat niin pirun nopeita etten vain pysy perässä. Lisäksi pelkään saavani kiekosta päähän. Futispallo on pari kertaa meinannut osua, mutta se ei pelota yhtä paljon. Jatkoaika.com on aika kiinnostava konsepti kuvaamista ajatellen, mutta minusta ei ikinä olisi kirjoittamaan kuvatekstejä. Oli toimivampaa, kun yhdellä keikalla otin kuvat ja Jaska kirjoitti tekstit. Futiksesta sen sijaan tykkään kirjoittaa omalla tavallani. Joukkueurheilussa itse kentällä juoksevien miesten tai naisten lisäksi minua kiinnostaa koko tapahtuma kokonaisuudessaan, yleisö, tunnelma ja joukkueen valmennus. Hyvät valmentajat ovat esimerkkejä hyvästä esimiestyötä ja se jos mikä minua kiinnostaa.

Mun vanhojen kuvien kaivelu jäi totaalisesti kesken, kun tajusin kuinka paljon mun täytyy ensin putsata kovalevyä, jotta voin kuljettaa kuvia edestakaisin ulkoiselta kovolta takaisin koneelle jne, joten kokosin tähän postaukseen kuvia tilanteista, joissa itse hymyilen ilkikurisesti kameran takana ja mietin kuinka luultavasti naislukijani arvostavat näitä.. ;D (Silti tämä ehkä vähän arveluttaa tällaisena tasa-arvon aikana, mutta..)

Olkaa hyvät, futiskuvausurani parhaat vatsapalat:

IMG_2973-71

IMG_9148

IMG_3258-21

IMG_0197

IMG_0353

Viime vuoden saldo jäi hieman vähäiseksi:

IMG_0620

IMG_1592

IMG_6813

Toivon tältä vuodelta enemmän aurinkoisia kesäpäiviä otteluiden kuvaamiseen ja tietysti laadukkaampia kuvia, etenkin sisällöltään ;D

Jotta kukaan ei pahoittaisi mieltään tästä kokoelmasta, tässä meikäläisen masu vuodelta 2013:

Untitled-1

Loppuun vielä viikon parhaat blogipostaukset:

Maanantai - Janni Delérin hevoset ja lumet

Tiistai - Alexan sutivideo

Keskiviikko - Jennan tarina hiljaisesta opiskelijasta opettajaksi

Torstai - Saran postaus bloggaajan työviikosta

Perjantai - Ilopilleri-blogissa ihmisten auroista postaus

..eiliseltä ja tältä päivältä en ole jättänyt välilehtiin mitään.

Onko lukijoissa ketään kuka odottaa jo alkavaa futis- ja/tai pesiskautta?

4 kommenttia :

 1. Näkisin kyllä et Caumo määrää :D:D

  VastaaPoista
 2. Mitä! Eikö mun masu oo kuitenkin söpöin?! :D

  Njoo, taidan olla samaa mieltä :D :D

  VastaaPoista
 3. Eipä olis oikeastaan aamu alkaa yhtään paremmin. :D
  En oota varsinaisesti kumpaakaan kautta, sillä JÄÄKIEKKOA! Eihän ihminen muuta elämäänsä tartte ku Kärpät ja NHL. ;)

  VastaaPoista
 4. Haha :D Hyvä et oli iloa ;)

  Me ei muuten olla käyty siellä TPS-Kärpät -pelis! Mut noihin peleihin on kyllä niin törkyhintaset liput, että viittiikö sitä edes mennä :P

  VastaaPoista