lauantai 23. tammikuuta 2016

How much is the sorsa

Iltaa ihmiset. Katoitteko tekin Haluatko miljonääriksi? Näin sen vaan puolivälistä, kun oltiin boyfriendin kanssa viettämässä laatuaikaa kaupungilla ensin syömässä ja sitten leffassa. Nyt hoen vaan "may the force be with you" huonolla englannillani suomalaisittain ääntäen. Eh. Jouduin pitkästä aikaa tällä viikolla käyttämään englantia ihan tositoimissa, kun töissä eräs miekkonen täytyi opastaa oikealle ovelle. Olisikohan arvostanut, jos olisin silloinkin vaan hokenut tuota tähtien sodan lausahdusta?

Vaikken hirveästi ole tänään saanut kotona aikaiseksi, on päivä silti ollut hieno! Olen viettänyt laatuaikaa muidenkin kuin poikaystäväni kanssa, sillä heti aamusta tuli kutsu kävelylle. Oli vartti aikaa säätää lenkkivaatteet päälle, pakata kamera mukaan ja lähteä ulos. Olin hidas ja Duussi ehti kaikesta huolimatta meidän alaovelle.

IMG_6778

IMG_6782

Ginan fleecehousut toimi parin asteen pakkasessa just hyvin, kuten myös hiihtotakki. Näillä vermeillä olisi voinut vaikka juosta, mutta tähän treeniviikkoon kävelylompsottelu toimi paljon paremmin. Ja toisaalta; minua pitempien ja urheilullisempien ihmisten kanssa kävely ei koskaan ole lompsottelua. Onneksi olen treenannut, joten pysyin aika vaivatta Duussin tahdissa. On tämäkin elämä; lyhyet ihmiset joutuvat treenaamaan, jotta pysyvät pidempien matkassa? :D

IMG_6787

IMG_6788

IMG_6806

IMG_6810

Kiivettiin Kakolan pihaan ja kierrettiin sen takaa alas. Olikin hyvä päästä näkemään koko Kakolan alue paikallisen tietäjän kanssa, jotta voi sitten joskus käydä ihan itsekseen juoksentelemassa noilla seuduilla. Mua houkuttelee ajatus kaikista portaista, joita pitkin pääsee ylös ja Kakolan kirkon sivustalta alas.

IMG_6816

IMG_6829

Sekin päivä tuli, kun mun blogissa on kuva vankimielisairaalasta (yllä). Jotenkin nyt on alkanut tuo Kakolan historia kiinnostamaan, vaikka en mä tiedä onko siinä mitään erikoista sinänsä. Alunperin kyse oli työ- ja ojennuslaitoksesta ennen kuin siitä sitten lopulta tuli vankila.

IMG_6835

Sää oli tänään suosiollinen. Aurinko jo lämmitti kovasti naamaa. Suosittelen käyttämään suojakertoimia jo! Itsehän tietysti unohdin kiireessä koko asian. Viimestään ensi kuussa on pakko myös muistaa hankkia tälle vuodelle karoteenitabut.

Äh, nyt on pakko mennä käynnistämään pöytäkone ja möyhimään ulkoiselta kovolta vanhoja futiskuvia. Jos olen kovin tuottelias, voi olla, että huomenna blogin valtaavat kuvat edellisiltä kausilta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti