lauantai 30. tammikuuta 2016

Kokouspäivän asu

* postaus sisältää mainoslinkkejäJäin niin pahasti koukkuun tuohon eiliseen photarioivallukseen, että odotin Tampereelta kotiuduttuessa eniten asukuvien käsittelyä. Toisikseniten odotin lakupussia. En ymmärrä mikä on, mutta ihan hillitön lakuhimo tällä viikolla. En kyllä vielä käynyt käsiksi lakuihin, mutta saa nähdä sitten, kun syvennyn lukemaan yhtä kirjaa tai katsomaan viimeiset Mustamaalatut. Näin viikonloppuisin ei ehdi kuolaamaan Matt Bomeria, kun sarjankatsomiskaverillani on muita aktiviteettejä kuten CS:GO.

Tämän päivän Tampereen keikassa oli kyse työelämään liittyvistä asioista, sillä meillä oli liiton osaston toimikunnan kokous sekä vuosikokous ja vielä sen jälkeen uuden toimikunnan järjestäytymiskokous. Syötiin Hotelli Ilveksessä ja täytyy sanoa, että söin varmaan elämäni parhaimman lohiannoksen. Yksinkertaisesti ihan järjettömän hyvää ruokaa. Että terkkuja vaan kokille, kuka ikinä lienetkin.

Tällä kertaa aloitin mielessäni asun rakentamisen kengistä ja laukusta. Kengät olettekin jo nähneet aiemmissa asukuvissa, mutta laukku on jäänyt esittelemättä. En ole jotenkin malttanut. Se on mun aarre. Ensimmäinen mun vähän parempi laukku. Tarkoituksella oikeaa nahkaa ja värikin joku muu kuin perinteinen musta tai ruskea. Uskon, etten tule kyllästymään siniseen sävyvalintaan kovin nopeasti, koska sinisen eri sävyt ovat kaikki lemppareitani. Niillä jokaisella on oma aikakautensa ja tulevat muotiin omassa mielessäni tasaisin väliajoin.

Tilasin laukun Zalandolta alesta. Tuota mun laukun sävyä cornflower ei enää ole saatavilla, mutta toinen sinisen sävy sky löytyy kyllä.

Koska kengät olivat inkkarikengät, tarvitsin asun yläosaksi jonkun ruskeaan sävyyn sopivan puseron. Yläosa aiheutti päänvaivaa, mutta päädyin lopulta Mangon puseroon ja sattumalta tuossa paidassa sattui olemaan vielä samaa sinisen sävyä kuin laukussani. Kaikki siis sopivat keskenään just hyvin ja tykkäsin asusta kovin!

kokous

kokous2paita - Mango
laukku - Michael Kors
hame - Zara
kengät - Mangokokous3

kokous4

Näyttääkö hyvältä myös teidän värisilmässä?

Nyt taidan heittäytyä sohvalle X-asentoon ja aukaisen nenäni eteen Girl Onlinen, jonka löysin kaupasta tässä joskus. Vihdoinkin löysin jotain kiinnostavaa hömppää luettavaksi, vaikka kirja taitaakin jälleen olla jostain nuorten osastolta. Hauskaa lauantai-illan jatkoa sinne teille!

2 kommenttia :

  1. Oi kyllä näyttää, nuo värit! Kaikki sointuu yhteen, muttei ole liian ennalta-arvattavaa. Ja onhan tuo sininen väsky aika näpsäkkä. Pisteet siitä, että osasit valita ittes näkösen laukun, etkä ruvennu tylsäilemään. :D Nappiasu, neitonen!

    VastaaPoista