maanantai 18. tammikuuta 2016

Laiskiaispullaa

Jos arkeen kaipaa jotain pientä luksusta, kannattaa maanantaina rientää suoraan töistä kahville kivojen ihmisten kanssa. Minä kipitin tänään heti neljältä Fazerin kahvilaan Jannan, Einon ja Duussin seuraan vaihtamaan kuulumisia. Laiskiaispulla oli erittäin maukasta ja yksi extrakuppi kahvia päivässä piristää vielä enemmän kuin normaalit 2 työpäivän aikana.

IMG_6697

Kahvittelujen jälkeen en voinut poistua keskustasta kiertämättä Stockan ja Wikken kautta. Lopulta kello oli 19:44, kun sammutin pösön kotipihassa. Vahingossa meni vähän pitkään, mutta olipahan ainakin pieni irtiotto heti näin viikon alkuun..

Stockalla harmittelin, kun hieno suomalainen vihreä hoitoaine oli loppu ja Wikkellä mietin viitsisinkö ostaa Essien sinertävän kynsilakan, mutta totesin ettei se ole tarpeeksi harmaa mun makuun. Mun uusin väri-innostus: sinisenharmaa tai harmaansininen, mitä harmaampi, sen parempi. Vähän ehkä niin kuin nuo mun uudet lasit, vaikka ne on kyllä ripauksen enemmän siniset kuin harmaansiniset.

Toivottavasti annatte anteeksi, kun puhun laiskiaispullasta, mutta oli vaan pakko. Sanojen vääntely ei taida aina ihan olla kaikkien mieleen. Minusta se on hauskaa.

4 kommenttia :

 1. Onneks tuli syötyä eilen laskiaisbulla! Muuten olis harmittanut vielä enemmän treffien missaaminen ;) /Riikka

  VastaaPoista
 2. :) Maanantaitreffit täytyy ottaa uusiks kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Jos kertalaaki kahvilassa maksaa n. 8 € ja kävisi 3-5 kertaa viikossa niin kuussa rahaa kuluisi 100-140€. Vuodessa 1200-2000€. Melko tyyristä luksusta.

  VastaaPoista
 4. Onhan se :) Mutta ei se 3-5 kertaa viikossa käymällä enää tuntuisikaan erikoiselta ja luksukselta :)

  VastaaPoista