lauantai 2. tammikuuta 2016

Päivän valoisa aika

Heräsin tänä aamuna kaksi kertaa. Ensin kahdeksalta ja mietin kuinka paljon enemmän saan aikaiseksi, kun herään näin aikaisin. Sitten käänsin kylkeä ja avasin silmät seuraavan kerran puoli yhdeltätoista. Se siitä tehokkaasta aamusta. Näin mulle käy aika usein viikonloppuisin.

Noh, vaikken ollutkaan aikaisen aamun siivousmuija, olin onnellinen omasta ns. sängystä (= patjat lattialla) heräävä muija. Oma ihana pehmeä ja lämmin peitto, joka kahisee mukavasti. Vieressä söpö rötköäijä. Ei koiria, ei pupua.

Me siirryttiin jo eilen tänne omaan kotiin koira- ja puputalosta, kun isäntäväki oli kuulemma saanut tarpeekseen laskettelusta ja lähtivät ajelemaan takaisin Varsinaiseen Suomeen. Tänne palaaminen oli hassua, kun ei täällä olla vielä ehditty asumaan kuukautta kauempaa, joten tää kaikki tuntuu tavallaan vielä aika uudelta.

Niinpä tän päivän (ja huomisen) ohjelmassa heti aamukahvien nauttimisen jälkeen olikin vaatekaapin siivous/järjestely.. Mähän en ollut ehtinyt vielä purkamaan oikeastaan yhtäkään jätesäkkiä ton vaatekaman suhteen omille paikoilleen. Se on siinä mielessä vähän hassua, että tuun toimeen yksillä farkuilla, yhdellä hameella ja parilla erilaisella paidalla ja silti omistan pari jätesäkillistä vaatetta. Ehkä tän purkamisen ja järjestelyn jälkeen mulla on sitten tarjota niitä asukuviakin vähän tiuhempaan. Kattelin eilen viime vuoden kuvia läpi postausta varten ja löysin 4-5 asukuvaa. Että vähän tässä voisi kiriä tahtia.

IMG_5629

IMG_5645

IMG_5650

IMG_5660

Niinkin onnellinen tapahtuma oli tänään ulkona, että het oikeen aurinko paistoi. Niinpä en ihan koko päivää ole mönkinyt vaatteiden seassa vaan kävin pienellä kävelyllä myös. Aurajokimaisema on heti normaaliakin hienompi, kun on satanut lunta.

IMG_5666

IMG_5698

Sen verran tässä on nyt tullut möllötettyä samoissa ympyröissä samojen ihmisten ja eläinten kanssa, että tarttis jo päästä kahvittelemaan jonkun kivan tytön kanssa. Mrr. Tai lenkille. Tai ihan mitä vaan. Jos huomiselle en ehdi siivoamiseltani mitään treffejä silti järkätä, onneksi pääsen takaisin töihin maanantaina. Kivoihin töihin on kiva mennä! Jee!

Myös hyvää ruokaa on aina kiva syödä. Rötköäijä on taikonut keittiössä ihanaa jauhelihapapujuusto-mömmöä, joten ihan kohta syödään Siltaa katsellen! Ootteko te katsoneet kyseistä sarjaa? Entä se norjalaisten Mustamaalattu?

Päivän paras saavutus noin muuten: rikoin rötköäijän työpuhelimen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti