keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Salilla taas

Pimeän ja sateisen loputtomalta tuntuneen syksyn jälkeen voin ylpeänä julistaa kuinka jopa Turussakin on vihdoin talvi! -19 näytti pösön mittari aamulla, kun käynnistin sen. Olen tällä viikolla ollut aika kiitollinen webastosta, koska ilman sitä nykynaisen elämä olisi hyvin hankalaa. Olisi mennyt bussitouhuiksi koko viikon työmatkat ilman sitä.Kun eilen ei tullut lähdettyä ulos, oli tänään luvassa salipäivä. Muistin jopa ottaa kaikki salikamat mukaan kassiin paitsi mun salivihko on jossain hukassa just nyt. Salikengät olen suosiolla jättänyt työpaikan pukukaappiin, koska eräälläkin kerralla olin kotoa pimeästä eteisestä noukkinut mukaan eriparikengät..IMG_6012

Ajattelin aina, etten osaa käydä salilla ilman jotain tiettyä ohjelmaa, jonka joku muu on mulle tehnyt. Väärin ajateltu!Tänään multa uupui salivihkon lisäksi kokonaan lukkoon lyöty ohjelma. Päätin aamulla, että on jalka- ja selkäpäivä, joten tein kyykkyjä, maveja, kulmasoutuja, ylätaljaa ja vähän jalkaprässiä. Keksin siinä tangon kanssa säätäessäni, että ehkä kuukauden tai parin päästä etsin samoille lihasryhmille eri liikkeet. Ja näin osaankin yhtäkkiä rakentaa itselleni lukujärjestyksen.IMG_6003

Salin jälkeen oli ihana keitellä iso muki mustaherukkateetä, höpötellä poikaystävän kanssa ja lukea blogit läpi. Oon pitkästä aikaa taas ollut kiinnostunut luonnollisesti kaikista treeni- ja laihtumisjutuista, vaikka edelleen ärsyynnyn timmikuu-ajatuksesta.Mitähän sitä sitten huomenna? Kiinnostaisi lähteä käymään Myllyssä, koska tarvitsen yhden kirjan ja vähän kyllä mochaccino-hammastakin kolottaa. En ole vielä varma onko kodin ulkopuolella nautitut sokerikahvit kiellettyjä, mutta luulen, että ei. Timmikuun lisäksi ärsyynnyn kielloista ja mun mielestä kotiin ostettu suklaa jo itsessään on ihan tarpeeksi iso kielto...pitäisköhän vielä yksi muki sitä teetä..?

2 kommenttia :

  1. Mulla oli ennenkin hankaluuksia urheilurintsikoiden kanssa (lue: olin nirso), saatika nykyisin, mut ai että toi Only Playn toppi näyttää hyvältä!!!

    Ja peukut saleilulle. :) Mä taas tarvin jonkun toisen tekemän ohjelman, tai en välttämättä TARVI, mut jotenkin en luota itse tekemiini..

    VastaaPoista
  2. Hih, värikäs leopardi, mikä sen parempaa :) Toi löyty ehkä vuos sitten jostain aletangosta.

    Mä oon nyt vaan tehny kaikki isot lihakset läpi. Ehkä pieneen hifistelyyn vois tarvia jonkun toisen vinkkejä, mutta toivon et pärjään tälleenkin.

    VastaaPoista