sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Valokuvauksellinen sunnuntai

* sisältää mainoslinkkejäKun nyt pääsin photarin makuun, laitoin bannerinkin uusiksi. Olisin halunnut taiteilla vähän enemmän, mutta päädyin tuollaiseen yksinkertaiseen lopulta kuitenkin.

Tää päivä on pyörinyt valokuvauksen ympärillä vähän enemmänkin, sillä heti aamusta piti etsiä hieman jalkapallokuvia. Lisäksi kävin Marian luona tutkimassa Nikonia ja sen ominaisuuksia.

kukat

kahvi

nikon

rico

rico1

asu
takki - Only
paita - Gina Tricot
farkut - Cubus
laukku - Friis & Company
kengät - AdidasMaria nappas musta asukuvat ja mää tietty Mariasta samalla, kun käytiin kävelyttämässä Ricoa ja minä palasin takaisin kotiin.

Failasin ne mun viikon parhaat blogipostaukset tänään. Mun piti aamun jalkapallokuvien etsinnässä sulkea koko selain ja kadotin samalla tietysti kaikki välilehdet. Olin kyllä etukäteen jo surrut sitä, kun en ollut saanut kaikilta päiviltä talteen postauksia. Ehkäpä väliviikko sallitaan. Koitan ensi viikolla saada postauksia korvan taakse paremmin.

Ensi viikolla yritän ehtiä taas vähän urheilemaankin. Nyt tulee vasta viideltä hämärä, joten ehkä niitä juoksuhommiakin voisi vähitellen yrittää viritellä.

Ps. sain tänään ison annoksen Matt Bomeria, mutta voi luoja mikä kamala harmaahapsinen parta hänellä oli neljännen kauden ekoissa jaksoissa. Yäk! Merirosvosänki hyvä, harmaa parta ei.

2 kommenttia :

  1. Kiitos vielä kuvausvinkeistä ja seurasta :) Asukuvistakin tuli tosi hyviä - vielä kun vaan saan ne julkaistuakin! :D

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vaan! :) Kiva päästä näkemään mitä niistä kuvista tuli :D

    VastaaPoista