tiistai 12. tammikuuta 2016

Vertailukuva

Kuinkahan on ihmisten uuden vuoden elämäntapamuutoksen käynyt? Mulla ainakin just tää viikko on hyvin hankala, kun olo ei ole yhtään laihtunut enkä ole tehnyt oikein mitään, mikä veisi mua eteenpäin kohti tavoitetta. Olo todennäköisesti johtuu siitä, etten ole "ehtinyt" harrastamaan liikuntaa tällä viikolla. Eilisen ja tämän päivän tekosyy oli myöhäinen kotiintulo. Oikeastaan tänään olisi kuulunut olla salipäivä, mutta olin kokouksessa melkein kuuteen asti ja halusin vain kotiin suoraan.

Hassua, että yhtäkkiä janoan liikuntaa laihtumisen takia, vaikka aiemmin oli paljon helpompaa ajatella syömisten merkkaavan enemmän. Ja niinhän ne merkkaakin, joten turhaan tässä kiemurtelen laiskamatona.

Historia toistaa itseään, kun nyt just on tällainen turvonnut olo. Vuosi sitten olin oikeasti turvonnut. 13.1.2015 oli päivä, jolloin päätin alkavan parempi elämä. Se myös alkoi. Hitaasti, mutta varmasti ollaan tultu vuosi eteenpäin. Paino ei ole tainnut hirveästi pudota, mutta onneksi terveys on paljon paremmalla tolalla. Nyt olisikin tarkoitus saada seuraavan vuoden kuviin vähän enemmän muutosta.

blog

Ylemmässä kuvassa taidan varvistaa ja pidättää hengitystä, jotta totuus ei olisi niin valtava. Alemmassa kuvassa yritin olla venkoilematta.

IMG_6287

Siinä on nyt Junelle ja muille ponifanittajille upeat kotikalsarini ihan kokonaisina. Olen tilannut nämä joskus aikoinaan kai Asokselta. Oikeesti tän illan asu on seuraavanlainen:

IMG_6315

Junkyardilta saatu paita on hyvä kylmien iltojen sohvarötkötykseen. Tän illan sohvarötkötysohjelmana meillä pyörii Elementary jälleen.

Huomenna aion käydä edes vähän kävelemässä, kun tarvii muutenkin käydä keskustassa. Sitten torstaina taas salille. Kyllä tämä tästä!

4 kommenttia :

 1. Ei Roomaakaan rakennettu päivässä. 😉 Tsemppiä, itse aikoinaan elämäntapamuutoksen tehneenä voin sanoa, että välillä tuntui kuin kiipeäisi takapuoli edellä puuhun.

  VastaaPoista
 2. Haha :D Loistavaa :D Kiitos tästä :D

  Jos kyykkää paljon, ainakin on pulleat pakarat, joilla kiivetä ;)

  VastaaPoista
 3. Sul on aika samanlainen kroppa kkui mulla ja arvaas vaa montako kertaa oon saannunkuulla mun pitäväni laihduttaa. Ei se kivalta tunnu mut ymmärrettävältä kyllä ku on sydänvaiva.

  VastaaPoista
 4. Höh! Sen kuuleminen sivusta ei hirveesti motivoi vaan itestä se lähtee. Voithan sä vaan alkaa lisätä vihanneksia sun jokaiselle aterialle, juoda vettä tarpeeks ja käydä kävelylenkeillä 3 kertaa viikos. Näillä eväillä alkaa jo muutos :) Sit ku kävely kyllästyttää, voi juosta. Mut näitä asioita ei pidä tehdä siks, että joku toinen pyytää vaan siks, että sä ite haluat niin. Ja jos et halua, sitten et tee. (Mut yleisen terveyden kannalta suosittelen silti vihanneksia ja kävelyä/pyöräilyä :))

  VastaaPoista