lauantai 20. helmikuuta 2016

Blogikirppiksen jälkeen

Uskotteko, että ekstrovertti voi olla myös introvertti? Musta tuntuu, että mä olen. Rakastan sosiaalisuutta, mutta oikeasti vain pienissä määrin kerrallaan. Koti on mun turvapaikka, jossa mun ei tarvi puhua kellekään. Siksi joka päivä tärkeintä on ehtiä olemaan kotona tarpeeksi paljon eikä vain hiihtää menemään kylillä.Torstainen Dots-ilta oli ihana ja jaksoin innostua, mutta tänään sosiaalisuusvarastot olivat hieman tyhjillään, kun odottelin Reettaa hakemaan mut muotikirppikselle. Tämä typerä flunssa tosin vaikutti osaltaan myös tilanteeseen.Untitled

Untitled

Kun sain kamani levitettyä pöydälle Sisustuksen Koodissa, ripottelin Finrexinit veden sekaan ja naukkailin oloni paremmaksi. Onneksi muut bloggaajat jaksoivat olla pirteitä ja tunnelma tarttui meikäläiseenkin vähän.Kotiin toin tavaraa takaisin ja nyt onkin tarkoitus myllätä loputkin vaatteista läpi ennen kuin varailen jostain kirppispaikan. Jotenkin odotan sitä päivää, että vaatekaappini on järjestyksessä. Haluan sen sellaiseen kuntoon, että voin ottaa siitä kuvia!Joskus vaan tuntuu, että tavara, omat läskit ja suklaa tuo turvaa. Mutta ihmettelen vain mihin sitä turvan tuntua tarvitsen tuollaisenaan? Jotain mihin tarttua kiinni? Mitä teen kaikella sillä väljyydellä mitä tulee, kun siivoan tavarani ja laihdutan? Voinko hengittää vapaammin? Mistä inspiroidun sitten? Joogasta, meditoinnista ja vihreästä teestä? Miksi tällaisia edes mietin?Viikon biisi:[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4]

"People talking without speaking
People hearing without listening"

2 kommenttia :

  1. Oih, yks minun suosikkikipaleista kautta aikojen! En ole ennen Disturbedin versiota kuullu, mutta toimii hyvin sekin. Simon & Garfunkelin alkuperänen Sound of Silence sekä Emiliana Torrinin cover ovat mulle enemmän tuttuja.

    Mulla on sama juttu. Siis sosiaalisuus pieninä annoksina on jees ja piristävää, mutta liiallinen hötkyily ja säntäily väsyttää. Yksinolo ja hiljaisuus on hyväksi. :)

    VastaaPoista
  2. Mä kuuntelin tänään noi aiemmat versiot, en tykänny kummastakaan niimpal ku tosta uusimmasta. Toki alkuperänen oli omalla tavallaan hyvä tietty :)

    VastaaPoista