torstai 4. helmikuuta 2016

Ellos: Back to basics

* postaus sisältää mainoslinkkejäBlogini sivupalkista löytyy suosikkikauppojeni bannereita. Yksi niistä bannereista on Elloksen, vaikka täytyy rehellisyyden nimissä nyt myöntää, etten ole tainnut tilata Ellokselta mitään vuoteen tai pariin. Olen kyllä surffannut siellä aina, kun olen etsinyt jotain tiettyä sisustamiseen tai pukeutumiseen liittyvää juttua.

Elloksella on aina loistavia tarjouksia. Tällä hetkellä esimerkiksi saa 10 euron alennuksen, kun tilaa vähintää 50 eurolla (koodi 335418). Valikoidut rintaliivit hintaan 9,95 euroa. 30 % alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta saa koodilla 335403.

Tuossa kuukausi takaperin mulla oli sellanen fiilis, että olisin tarvinnut mun perusvaatteisiin vähän täydennystä. Löysin mun vaatekaapista yhden beigen pitkähihasen ja siihen se sitten jäikin. Olisin halunnut mustan ja valkoisen pitkähihasen myös. Nyt myöhemmin olen huomannut mun vaatekaapista puuttuvan vaaleita perustoppeja. Mustia kyllä riittää.

Elloksesta on apua tähän ongelmaan, sillä heiltä löytyy kätevä Back to basics -mallisto. Mun ihan perus arkinen asuni voisi helposti olla tällainen:

ellos

1. Sini-valkoraitainen paita 2. Valkoinen toppi3. Avaruuslenkkarit 4. Farkut 5. PunavalkoraitapaitaItse asiassa huomiseksi vähän hahmottelinkin jo tennaripäivää. Tai ainakin jotkut matalat kengät täytyy laittaa tän päivän kipsutteluiden jälkeen. Ihan perusasu on joskus ihanan rentouttava asia ♥Mites, iskeekö kollaasin avaruuskengät teihin?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti