keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Guerlain Météorites

"Niin kuin Aladdinin pullon henki, vetovoiman laki täyttää jokaisen käskysi." (Rhonda Byrne: Salaisuus. WSOY, Helsinki, 2008. Sivu 84.)


Minulle tapahtui tänään jotain sellaista, mitä minulle normaalissa elämässäni usein tapahtuu. Silloin, kun olen oma itseni, luotan elämään ja tunnen kiitollisuutta. Sain uskoni todella takaisin kertarysäyksellä, vaikka tänään on muutenkin ollut ihan normaali olo jo, enkä ole kiukunnut niin kuin alkuviikosta ja sitä ennen tammikuussa.

Olen alkanut Salaisuus-kirjan lukemisen jälkeen uskomaan vähäsen tuohon vetovoiman lakiin ja ehkä vielä enemmän omaan intuitioon asioista. Jos jostain asiasta tulee kielteinen tunne, en tee tai osta sitä. Myönteisen tunteen tunnistan yhtä helposti. Yleensä, jos jahkailen mitä jollekin asialle tekisin, en ole vielä valmis tekemään mitään. Maailma tuo ratkaisun eteen silloin, kun on sen aika.

Tällainen varmaan kuulostaa ihan hihhulihommilta, mutta antakaas kun kerron pienen tarinan.

Ollaan jo varmaan kesästä asti Hannaticin kanssa mietitty kasvojen korostus- ja varjostusvärejä, mutta ollaan molemmat annettu asian odottaa. Luin joku kuukausi sitten jonkun arvostelun Nyx vs Guerlain ja annoin taas asian jäädä hautumaan. Sittemmin luin jälleen jotain Guerlainin ihanasta tuoksusta ja olenhan kai täällä blogissakin miettinyt puuterihelmiä.

Maanantaina Hannatic linkkasi mulle blogitekstin Avonin puuterihelmistä, mutta en innostunut mitenkään hurjasti. Hieman utelias toki olin, mutta en kokenut silti edelleenkään olevan puuterihelmien aika. Googletin eilen kuitenkin aiheesta Avon vs Guerlain, mutta en löytänyt hirveästi mitään. Tutkin myös ulkomaisia nettikauppoja mahtaisiko helmet irrota vähän halvemmalla kuin Suomesta. Olisi ne 55 eurolla saanut saarivaltiosta. Mietin pitäisikö tilata.. Samana päivänä Anna postasi Guerlainista ja mukana oli puuterihelmetkin. Kommentoin hänelle jotain randomia aiheesta, jotta kyl varmaan tarvis omat helmet hankkia ja hurjasti kutkuttaa just Guerlain.. Sitten palasin vielä kerran siihen Nyx vs Guerlain -postaukseen ja luin jonkun löytäneen Guerlainin helmet poistuvasta mallistosta joskus ehkä vuosi sitten halvemmalla hinnalla. Ajattelin: voisinko minäkin löytää samalla tavalla.

Tänään kävimme Maaritin kanssa kaupungilla kahvittelemassa ja kiertelemässä kauppoja. Stockan kierroksen jälkeen nostin rahaa bussia varten ja Maarit alkoi puhua Wikkestä. Tuumasin lähteväni mukaan silti vielä, koska Wikken alelaarit täytyisi myös tonkia. Olin jo siinä vaiheessa unohtanut koko meteoriittihelmet jotenkin. Pitkästi ja hartaasti vaelsimme Wikkeä läpi ja lopuksi koukkasimme vielä pitkille notkuville alemeikkipöydille. Chanelia ja muuta, tylsää (no ei oikeesti).. Näin seuraavan pöydän, kirmasin sinne ja yhtäkkiä nenäni edessä oli monta Guerlain-asiaa. Ihan kuin se koko kasa olisi jotenkin väärällä pöydällä. Ajattelin, ettei nämä kuulu tänne ja nämä ovat vain unohtuneet joltain tähän. Mutta ei sentään, Maarit huomasi -50 % tarralaput paketeissa ja minä tuijotin monttu auki pöydällä lojuvaa meteoriittihelmirasiaa. Kysyin ohihiihtäneeltä myyjältä, että asuuko tässä laatikossa tosiaan the meteoriittihelmet ja hän totesi näin olevan. Seuraavaksi kysyin paljonko 78 eurosta on puolet ja kuulin summan alkavan ehkä kolmosella.. Sitten sekosin ja Wikken myyjä luultavasti miettii edelleen kuinka hullu joku asiakas voi olla. Selitin Maaritille koko tämän tarinan ääneen siitä kuinka olin just miettinyt eilen voisinko löytää nää helmet vahingossa puoleen hintaan ja todistin jälleen sitä kuinka asiat vain tulevat luokse, kun on sen aika. Että Guerlainin meteoriittihelmet voi löytää Sokokselta 39 eurolla. Kun vähiten sitä odottaa. Kun sitä ei odota ollenkaan. Kun koko asiaa ei edes ajattele.

guerlain

guerlain1

guerlain2

guerlain3

Tiedän miten meikkaan huomenna.

Onko teillä mitään vastaavia tarinoita?

2 kommenttia :

  1. No kerro nyt sinä että mitä ihmeellistä näissä hiivatin pikkukikkareissa on, kun niistä jaksetaan vouhottaa joka toisessa blogissa?

    VastaaPoista
  2. :D :D pikkukikkareet :D

    Omalta kohdaltani lähtökohta oli se, että meikkipussistani on uupunut korostuspuuteri. Voidemainen kyllä löytyy. Noh, nuo kikkareet vetoavat ilmeisesti naisten tunteisiin, koska ovat ulkonäöllisesti kauniita, niissä on kimalletta ja niiden sutimisesta naamalle tulee hieno hehku. Tämän kaiken lisäksi ne tuoksuvat ylellisen ihanalta.

    Se 60-70 e noista ottaa aika kipeää, joten mm. siksi olin onneni kukkuloilla, kun löysin ne puoleen hintaan. En usko, että olisin täyteen hintaan niitä ostanut, koska onhan tuo nyt järjetön hinta jostain mitä laitetaan iholle.

    VastaaPoista