maanantai 22. helmikuuta 2016

I'm back

Mä oon nauranut tänään varmaan koko viime viikon edestä. Vaikka käveleminen hengästyttää vielä vähän, olen tuntenut oloni tänään normaaliksi ja terveeksi. Jaksoin töissä ihan normaalisti, jaksoin puhua ihmisille ja etenkin nauraa. Olen ollut jotenkin erityisen onnessani ulkomaailmasta ja kaikesta. En osaa selittää sitä edes, mutta jonkinlainen kävelevä onnellisuus olin tänään. Kuin olisin ollut eristyksissä maailmasta täysin ja sitten taas päässyt sinne takaisin. Näen kaikessa tavallisessa ympärilläni kauneutta, kuten eilen lumisateessa vasten lamppuja. Olisipa ollut kamera mukana.Jotenkin kertakaikkisen ihanaa yhtäkkiä taas herätä elämään. Ihan kuin voisi aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä.happy1

Olen edelleen iloinen samoista asioista kuin eilen. Ja toki tältä päivältä voi lisätä listaan pari kohtaa.1. Jääkiekko. Kävin kuvaamassa jääkiekkoa viime vuonna pari kertaa, mutta jätin sen siihen, kun en saanut kiinni kiekosta. Kirjaimellisesti - en pysy kiekon perässä. On vaikeaa hyväksyä, ettei tarvikaan. Lauantai-iltaisten somekeskustelujen jäljiltä olen sitä mieltä, että sukellan tähänkin lajiin ja aion opetella koko pelin. Tarvitsen säännöt ja peliälyn, jotta voin kuvata.2. Jalkapallo. Eiliset keskustelut twitterissä Veikkausliigan kuvausliivin väristä hymyilyttivät niin paljon, etten enää voi olla vihainen ja turhautunut jalkapallon kuvaamiseen liittyen. Olen nyt viilauttanut mun osuuden Veikkausliigan sivuilla kohilleen, joten mun puolesta kausi saa jo alkaa.3. Vaatekaapin siivous. Mulla on jo tiedossa ensi kuulle taas kirppistouhuja ja tänään kävin hakemassa Ikeasta lisää henkareita sekä pari sisustuslootaa avuksi järjestelyyn. Seuraava etappi: etsiä sukille parit.4. Hyvä keskustelu mahdollisuuksista ja niihin tarttumisesta. Carpe diem - yksi lemppareistani.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti