lauantai 13. helmikuuta 2016

Kaunis ilma tänään

* postaus sisältää mainoslinkkejäHahaa - enpäs ainakaan vielä ole flunssautunut. Huomenna voisi käydä jopa ulkoilemassa, kun tänään vietin koko kauniin päivän tiukasti sisätiloissa. Ulkona näytti ihanalta ja varmasti olikin, mutta minä en antanut itseni livistää siivousoperaation keskeltä mihinkään. Opiskelin parin kuukauden asumisen jälkeen kuinka meidän astianpesukone toimii ja mietin sisustusratkaisuja asioiden säilyttämiseen.

lunta

Oikeasti Turussa siis paistoi tänään aurinko ja sen hetken, kun lunta pyrytti taivaan täydeltä, minä päätin leikkiä kameralla.

ruusui

kasa

Yllä olevassa kuvassa on sekaisin uusimman LivBoxin kamoja sekä mun Hyvinvoinnin Tavaratalosta tilaamia aurinkosuojatuotteita. Musta on jotenkin ihan mieletöntä, kun nuo aurinkokapselit maksaa tuolla vain 14,90 euroa!! Kantsii tilata, jos tekee mieli noita testata eikä halua maksaa sitä 40-60 euroa, kuten normaalisti.

suu

kynslakkaa

Siivoustauolla piirtelin välillä.. Syvästä inhosta siivoamista kohtaan en pysty keskittymään siihen pitkiä aikoja kerrallaan. Pidän taukoja tuon tuosta, jotta saisin homman valmiiksi joskus.

Taidan inhota myös tavaran määrää, koska siivoaminen ei tällä kertaa rentouttanut yhtään vaan lähinnä lisäsi ahdistusta. Onneksi tavallaan tuli nyt myös tehtyä inventaario talvikelpoisille kengilleni samalla, mikä ilahdutti kyllä.

kengät

Hetken joutui miettiä kuinka saisin kaikki kengät järkevästi naulakon alle ja tuollainen siitä nyt tuli.

avokadot

Innostuin valokuvaamisesta tänään niin paljon, että otin ruuasta kuvia urheilukuvausasetuksilla. 1/640 riittää hyvin kuplien pyydystämiseen.

ruokaa

calvin

Nyt taidan jatkaa Haluatko mijonääriksi tuijottelua. Tällä kertaa jopa muistin sen!

Olitteko te tänään ulkona? Mitä teitte?

2 kommenttia :

  1. Oli kyllä tosi mahtava keli! Kävin itse ottamassa avopuolison kanssa asukuvia ja valaistus oli täydellinen eikä tullut ainakaan sillon mitään alas taivaalta. Kädet meinas jäätyä, mutta kuvat onnistui tosi hyvin. :D Täytyy sanoa, että nautin enemmän lumisateesta ja kylmyydestä, kuin räntäsateesta ja loskasta.

    VastaaPoista
  2. Ai siellä oli kylmä? Mä luulin et oli ihanan lämmin kevätpäivä :D

    Just mietin päivällä kui ihanan pitkään oli valosaa et asukuviakin ehtii jo nykyään ottamaan aivan eri tavalla kuin talvella :)

    VastaaPoista