sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Rento viikonloppu

Jälleen yksi viikonloppu on hujahtanut hyvin rennosti ohi. Jännästi en ole tarttunut mun kumpaankaan vähän isompaan projektiin, joista toinen liittyy vaatteiden järjestelyyn ja toinen valokuvien järjestelyyn. Molemmat käyvät mielessä näin sunnuntaina silleen "ohops, enpäs sitten tänäkään viikonloppuna..", mutta onneksi niillä vaatteilla ei ole kiire ja kuvien suhteen taas tulee dedis vastaan, joten ne on vaan pakko hoitaa tässä joskus. Mielellään pian.

Tää viikonloppu oli pyhitettu kotirentoilulle, kuten yleensä. Joskus saatan sopia jotain kaupunkihumputteluita lauantaille tai sunnuntaille, mutta nyt en käynyt edes yksinäni kiertämässä mitään kauppoja.

Eilisen aloitin syömällä aamupalaksi torttua.

aamukahvi

rötkö

tulppaanit

kynslakka

Parin tunnin päästä valmistauduimme myöhäiselle lounaalle ja siellä vierähtikin varmaan seuraavat 3 tuntia. Ilta meni CS:ää katsoen, postausta kirjottaen ja netissä surffaten.

meikit

tukka

Tänä aamuna ulos katsoessa säikähdin hieman, kun näkyi pelkkää valkoista. Ei mitään maisemaa. Kauhea sumu oli vallannut Turun!

laiva

tulpppaani

kahvi

Asennoidun tähän päivään heti lähtiessä niin, että on lenkkipäivä. Tähän sopisi letkautus "jos et ehdi lenkille koko viikolla, käy edes sunnuntaina".

lenkille

Kuulin nimittäin eilen yhdestä lenkkireitistä ja se oli pakko päästä näkemään. Kävin hölkkäämässä 40 minuuttia, mikä meni kyllä yllättävän helposti. Enemmänkin olisi pystynyt! Sykkeet vaan tahtoivat nousta tosi helposti turhan korkealle. Tässä joutuu siis peruskestävyyttä kohentaa taas jonkin aikaa ennen kuin voi ruveta kovemmasta vauhdista haaveilemaan.

polar

Olen kuitenkin äärimmäisen onnellinen tästä uudesta lenkkireittilöydöstäni, sillä tämä on juuri sitä mistä olen haaveillut! Voin ärsytttävinä päivinä lähteä milloin vain jokirantaan pikaiselle puolituntiselle eikä tarvitse lähteä keskustan suuntaan vaan merelle.

iltatee

Lenkin jälkeen ollaan oltu ihan rötköjä ja tuijotettu White Collaria. Iltateeksi keittelin jotain Liptonin uutta yllättävää Russian Greyta.

villasukat

Ja nyt koitan kerätä tän viikon kivoimmat blogipostaukset jälleen tähän!

Maanantai - Susanna kirjoitteli blogien alkuviikon kuumimmasta aiheesta eli siitä mikä on oikeaa työtä. Olen itsekin sen verran työkeskeinen tyyppi, että olen mielenkinnolla seurannut tätä keskustelua. Alku- ja lopputulema: kateellisten panettelua koko huutelu alunalkaen.

Tiistai - Marian blogissa meitsin ottamat asukuvat, jotka onnistuivat paremmin kuin niiden ottamistilanteessa edes ajattelin. Hassut sorsat asuvat talvisin Förin lähistöllä.

Keskiviikko - tältä päivältä ei mitään mainittavaa.

Torstai - meinasin lentää tuolilta, kun näin Maaritin postauksessa yllättävän kuvan meikäläisestä. Ilme, jota en varmaan ole koskaan nähnyt kuvassa. Tai edes peilissä. Ja tukka ihan pystyssä. Huhhuh. Maarit ja taikakamera.

Perjantai - ??

Lauantai - Kenzan paita.. Voisinko saada?

Sunnuntai - mitään ei ole tainnut jäädä välilehteen.

Ah, villasukat ponipeiton alla on ainoa asia mihin pystyn nyt enää keskittyä. Jaloissa tuntuu vähän juoksentelu, mikä on tietysti kiva juttu. Tulisipa pian joku aurinkoinen päivä, niin kävisin ottamassa teille kuvia meren rannalta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti