tiistai 23. helmikuuta 2016

Vaatekaappi uusiksi

On jotenkin aivan uusi tilanne mulle se, kun musta tuntuu aamuisin ettei ole mitään päälle laitettavaa. Paidat on väärän värisiä tai väärän mallisia. Pahinta on se, ettei parempaa ole tiedossa vielä moneen päivään, koska näillä näkymin menen kaupungille vasta maanantaina.Selaan toki nettikauppoja vähän väliä, mutta en vain jotenkin päädy ikinä kassalle asti. Tarvelistalla on ihan perus pitkähihaisia (musta, valkoinen, sininen), joku värillinen neule tai neuletakki ja tietysti valkoinen ja/tai joku vaalean sävyinen kauluspaita (mieluiten silkkiä).Selkeästi siis tämä pukeutumisongelmani on yläosissa. Onhan mulla parit farkut sekä hameita. Tänä aamuna oli tarkoitus pukea H&M:n neulehame päälle, mutta en kertakaikkiaan tiedä mihin olen sen riisunut lauantain blogikirppiksen jälkeen. Siinä on sellainen hame, joka kyllä joka kerta menee hukkaan käytön jälkeen. Joskus aiemmin se oli varmaan puoli vuotta hukassa, kun en tiennyt olinko jättänyt sen tänne Turkuun vai oliko se kenties Seinäjoella kuitenkin.asu1

Jouduin tyytymään Zaran hameeseen, vaikkei sekään huono ole. Topiksi bleiserin alle testailin yhtä mustaa paitaa, mutta jotenkin ahdistaa ihan sikana pukeutua päästä varpaisiin pelkkään mustaan. Mietin sitä vielä myöhemmin, että se olisi hyväksyttävämpää, jos kyse olisi esim. mustasta mekosta, mutta asun eri vaatekappaleiden lukumäärän ollessa 4-5, se ahdistaa.asu2

asu3
bleiseri - Only
toppi - Nelly
hame - Zara
laukku - Pieces
leggingsit - H&M
kengät - Park WestAsukuvauspaikkani oli tällä kertaa kotoisa metsikön reuna. Sopivasti sattui tuo lumisadekin siihen.Onko asusta mitään sanottavaa? Onko teillä koskaan mennyt koko vaatekaappi uusiksi?

4 kommenttia :

 1. Mullakin on sellaisia kausia, että kaikki vaatteet on jotenkin ihan vääriä. Onneksi monet niistä vähän ajan päästä voi tuntua oikeilta uudestaan :D Ja näiden kuvien asusta tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Hehe :D Musta tuntuu, että mun kaapista vaan puuttuu kevätvärit ja -vaatteet. Kesäks kyllä löytyy vaikka mitä toppeja ja varmaan neljät eri bikinit..

  Mut kiva kuulla, että asu miellytti sun silmää! Ehkä se ei siis ollu ihan täys fiasko :D

  VastaaPoista
 3. Koska ihminen muuttuu ja elämäntilanteet myös, niin ei ole mikään ihme, jos vaatekaappikin kaipaa satunnaista tuuletusta. Koska ei samat vaatteet puhuttele välttämättä eri vaiheissa. Mulla alko vaatekaapin uusiminen tai oikeastaan järkeistäminen joskus pari kolme vuotta sitten, joten luulen ymmärtäväni sinun vaatepohdintoja. :)

  Tämä asu on minunki mielestä näpsäkkä ja toimiva. Tuosta maastokuvioinen pusero sopii sulle erityisen hyvin, koska se heijastaa sinun kiinnostusta erääseen peliin. :P

  VastaaPoista
 4. Mä en camosta ollu aiemmin yhtään kiinnostunut ennen kuin aloin ajella panssarivaunuilla iltasin. Nyt kun en enää ajele, tuo kuosi muistuttaa silti niistä kultaisista rilluilloista :)

  Todennäköisesti mulla herää shoppailuinto aina kesän jälkeen ja kaappi pursuaa siitä syystä pelkkiä syksyvärejä. Keväisin aina kattelen, että jaaha taas raitoja ja unohdan koko homman. Ehkäpä on siis aikakin hankkia kaappiin vähintään yksi valkoinen kauluspaita..

  VastaaPoista