lauantai 12. maaliskuuta 2016

Laukku laukun sisällä + arvonta

* postaus sisältää mainoslinkkejäKenen muun laukku näyttää tältä:

20160312-P3120379

Ei varmaan aivan kaikkien, mutta ehkäpä muidenkin kuin just mun. Iso laukku, isosti tilaa epämääräiselle roinalle, joka kulkeutuu mukana vaikka minne.Vaan eipä hätää arvon neitokaiset! Meitä varten on kehitetty pelastus. Ei se toimi, että väkisin yrittää pitää paikat siistinä ilman kunnollisia apuvälineitä, sillä jos jotain olen oppinut, niin sen, että tavaroille täytyy olla omat paikat, jotta elämä pysyy kuosissa. Tämä toimii niin asuntojen sisuksiin kuin myös laukkuihin. Mutta kuten sanoin, pelastus on olemassa.Insjö on sellainen yritys, joka valmistaa elämäänsä ja laukkuihinsa järjestystä kaipaaville ihmisille tuotteita. Olette varmaan ennenkin kuulleet laukuista laukkujen sisällä eli bagINbag-sisälaukuista.Insjön sisälaukut helpottavat muutenkin kuin vain järjestyksen pitämisessä laukun sisällä, sillä sisälaukun avulla on mielettömän helppo myös vaihtaa laukkua lennosta. Mä todella tarvitsen tällaisen laukun, koska viikon sisällä tulette näkemään yhdet asukuvat, joissa en ollut aivan ajatellut loppuun asti ja laukkuni oli väärän värinen kenkiin nähden.Teidän iloksenne sain arvottavaksi yhden tällaisen sisälaukun. Se on pinkki ja sen sisällä on monta pientä lokeroa. (Tämä kuvissa oleva tuote löytyy Insjön nettikaupasta täältä.)20160312-P3120309

20160312-P3120315

20160312-P3120328

Pinnaltaan laukku on sen oloinen, ettei justiin haittaisi, vaikka laukussa räjähtäisi joku juomapullo. Sisälaukun sisällä olevat asiat pysyisivät kuivina ainakin hetken aikaa.Jos jollain teistä on avaimet aina hukassa, Insjön kaupasta löytyy ratkaisu siihenkin. Nimittäin tällainen hieno avainlenkki, jonka toisen pään voi kiinnittää laukkuun! Eipä karkaa avaimet mihinkään.Arvonta ja siihen liittyvät asiat:1. Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 20.3. kello 20:00 asti.2. ..kommentoimalla tätä postausta. Jos haluat, voit kertoa onko sun laukku yhtä sekaisin kuin mun, mutta pakko ei ole tunnustaa julkisesti.3. Linkkaamalla arvonnan omassa blogissasi, saat toisenkin arpalipukkeen. Ilmoita linkkauksestasi kommentissa, jotta tiedän askarrella monta lappua.4. Arvonnan tuote on saatu blogin kautta.Onnea kaikille arvontaan!!

44 kommenttia :

 1. Mukana yhdellä arvalla. Ja kyllä mun laukku on aika sekaisin välillä.

  VastaaPoista
 2. No kuva oli kuin olis omaa laukkuaan kattellut! :D Jonkin aikaa tosiaan tuosta sisälaukusta oon haaveillut. Pinkki Insjön avainlenkki mulla olis jo odottelemassa valmiina. ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minunkin laukku on aina sekaisin, sisälaukku olisi tarpeen, yhdellä arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 4. Tänä aamuna olen etsikellyt viikko sitten ostamiani huulipunia kahdesta eri laukusta- ei löydy millään. Arvelen, että jokin olio hokaisee tavarat laukussa :) nerokas organisaattori laukkuun olisi tarpeen. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on minunkin laukkuna täynnä kaikkea turhaa ja sitten kun jotakin pientä on etsimässä, saa koko laukun pöyhiä ylösalasin. Ihana arvonta. Uskon, että tätä havittelee useampi lukijoista.
  Kevään odotusta!

  VastaaPoista
 6. Kyllähän tuo järjestäisi myös mun laukkuni sisältöä.

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana! Laukkuni on nytkin ihan sekaisin, kuitteja sun muita esitteitä on sinne kertynyt :)

  VastaaPoista
 8. Laukku on hyvinkin sekaisin ja täynnä kuitteja ja papereita :D mukana yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 9. Kuva oli aivan kuin laukustani... etenkin nuo pastillit. Mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 10. Et halua tietää kui vanhoi ne pastillit on. Tod.näk. en tule ikinä syömään niitä. Joskus vaan piti ostaa jostain reissusta "jos tulee nälkä"..

  VastaaPoista
 11. Haha, myös mun laukku on aina ihan sekaisin! :D Täytyy siis osallistua arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 12. Mun laukku on myöskin aivan sekaisin lähes poikkeuksetta :D hermot menee kun ei löydä niitä kotiavaimia tai autonavaimia :D

  VastaaPoista
 13. Laukut on sekaisin. Työlaukku, se toinen laukku jne. Osa laukuista käyttämättä, koska vain 2 - 3 laukun ympäri kääntäminen helpompaa.

  VastaaPoista
 14. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Laukkuni on aina sekaisin ja täynnä enemmän ja vähemmän tärkeetä tavaraa ja tilpehööriä.

  VastaaPoista
 15. Yhdellä mukana. Ja todellakin on yhtä sekaisin. Oli vähän noloa treffeillä pitää kaksin käsin kiinni laukusta kun mies olis halunnut kurkata mitä naiset kantaa mukanaan.. :D

  VastaaPoista
 16. Mukana yhdellä arvalla. Yhtä sekaisin on oma laukkukin :)

  VastaaPoista
 17. 1 arpa :) Minun laukkuni on melko hyvässä järjestyksessä.

  VastaaPoista
 18. Mukana yhdellä arvalla! Laukkuni on aina ihan järkyttävässä kunnossa! :D

  VastaaPoista
 19. Mukana yhdellä arvalla ja pakko myöntää että on kyllä laukku sekaisin... :D

  VastaaPoista
 20. Jos laukussa ei ole sisällä pikkutaskuja niin pakko myöntää, että näyttää siltä että laukussa olisi riehunut tornaado 🙈

  VastaaPoista
 21. Mukana olen ja ehdottomasti Insjön tarpeessa, niin on sekaisa laukkuni mun. Ei oo blogia, missä jakaa, mut hei tätä ilosanomaa voi levittää ihan livenäkin ystävilleen. Ei oo vielä kaikille tuttu tuote, huomasin sen kun juttelin näistä parille kamulle just viime viikolla.

  VastaaPoista
 22. Aina sekaisin! Omat sekä tytön tavarat:D ois mahtava!

  VastaaPoista
 23. Ehdottomasti mukana arvonnassa :) baginbag on nerokas keksintö!

  VastaaPoista
 24. Voi mun laukkuhan on jotain ihan järkkyä! Painaa kun synti ja mitään et löydä :D Mut oonkin saanu sellaisen maineen että kun jaksaa kaivaa ni mun laukusta löytyy mitä ikinä keksit tarvita ;)

  VastaaPoista
 25. On, sekaisin on. Maanantaina siivosin ja sieltä löytyi puoltoista vuotta sitten olleen Juha Tapion jäähallikonsertin confetteja edelleen. Ja eilen töihin lähtiessä hämmästelin kuinka se taas on kuin pyörremyrskyn jäljiltä... *huoh* tämä Insjö on kyllä hieno, loistava keksintö. Upeita värejä, pinkkiä olenkin aina kuolannut.

  VastaaPoista
 26. Aivan huikea. Minulla on pienempi versio repussa mukana, mutta tuollaiselle isommallekin sisälaukulle olisi käyttöä :)

  VastaaPoista
 27. Kyllä laukussani vallitsee kaaos! Ei löydy nopeasti sitä mitä hakee, ei.

  VastaaPoista
 28. Mä rakastan järjestystä, mutta tuolla kassilla se rakkaus lisääntyisi... koska käsilaukku "räjähtää käsiin" muutamassa päivässä.

  VastaaPoista
 29. Laukkuni on turhan iso, sillä varmistan, että kaikki tarpeellinen on mukana. Yleensä olennaisten asioiden etsimiseen kuluu minuuttikaupalla aikaa.

  VastaaPoista
 30. Mukana yhdellä arvalla ja todellakin laukkuni näyttää just samalta. 😊

  VastaaPoista
 31. Mun laukusta ei löydä koskaan mitään. Tuollainen järjestelijä olis ihan mahottoman hyvä.

  VastaaPoista
 32. Mukana! Joo, laukun sisältö on aina sekaisin. Tähän ku yhistää pommiaamut, bussiin juoksemisen ja "tämä asu kaipais kyllä tämän laukun tänään", niin joo, usein puolet tärkeistä tavaroista on jääny kotiin, tää ois mun pelastus :DD

  VastaaPoista
 33. Avaimet hukassa kassin pohjalla, samoin huulipunat, kännykkä ja muukin pikkusälä... Sisäpussukalle olisi toden totta hurja tarve! Osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 34. Täällä tulisi kyllä hyvinkin tarpeeseen, eli mukana arvonnassa ollaan 😊

  VastaaPoista
 35. Yhdellä arvalla mukana! Kyllä on laukku aina sekaisin, joten hermoja säästäisi paljon, jos tavarat saisi parempaan järjestykseen! :D

  VastaaPoista
 36. Mukana arvonnassa! Laukun sisältö on usein hujanhajan, joten apu olisi tosiaan tarpeen. :)

  VastaaPoista
 37. 👍 Tulisi tarpeeseen 🙈

  VastaaPoista
 38. Joo, aika kaaoshan laukku aina on.

  Osallistun yhdellä arvalla ja ei tartte postittaa Ausseihin jos voitan :D

  VastaaPoista
 39. Miun laukku on ihan kamalan näkönen sisältä :D Lähinnä sen takia, en minkään "salaisen".. en tykkää jos joku ottaa miun laukusta jotakin :D

  mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 40. Mukana yhdellä arvalla. Ja kyllä mun laukku on aina sekaisin.

  VastaaPoista
 41. Mukana yhdella arvalla ja todellakin on laukku välillä ihan sekaisin. Ei pysy järjestyksessä.

  VastaaPoista
 42. Mukana! Mulla on usein arkisin pikkuinen reppu, niin kuvittele... :D

  VastaaPoista
 43. Osallistun arvontaan.Minulla on uusi laukku,enkä nimenomaan haluaisi töhriä sitä heti.Tämä olisi mainio apu.

  VastaaPoista
 44. Kyllä laukkuni kaipaisi järjestystä, joten osallistun yhdellä arvalla mukaan tähän ihanaan arvontaan!

  VastaaPoista