perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pitkäperjantain pukimet

* postaus sisältää mainoslinkkejäPitkä on tämäkin perjantai. Toivottavasti! Perjantait on aina niin ihania, ettei niiden saisikaan mennä nopeasti. Meillä on ainakin pitkä matka pohjalaismaisemiin. Tällä kertaa aion osata kääntyä Seinäjoelle lentokentän kohdalta, toisin kuin edelliskerralla. Tuollaiset liikennejärjestelyiden muuttamiset pitäisi kieltää lailla tai ainakin kirjoittaa siihen ainoaan Seinäjoen kylttiin, jotta ulkopaikkakuntalaiset tajutkaa kääntyä tästä, tää on viimenen risteys Seinäjoelle ellet halua kiertää Hyllykallion kautta. Mrrr.Tästä meidän reissuun lähtemisestä johtuen en yhtään tiedä mikä mun pääsiäisen postaustahti tulee olemaan (en ole koskaan osannut ajastaa postauksia.. osaan siis kyllä teknisesti, mutta en henkisesti), mutta yritän pysytellä vanhassa mallissa, mikä kattaa postauksen per ilta! Postaan nyt kuitenkin näin heti aamusta, koska tää päivä tulee olemaan yhtä autolla ajamista ja meidän lopullisessa määränpäässä on varmaan bileet hurjimmillaan, kun sinne asti päästään, joten turha kuvitella keskittyvänsä kirjoittamiseen.Tässä tosiaan pitäisi alkaa jo pakkailla, siivota vähän autoa ja sitten vaan lähteä. En oikein ole vielä osannut ajatella mikä kaikki puoli omaisuutta täytyy ottaa mukaan, sillä tää reissu sisältää myös valokuvausta, ehkä hiihtämistä ja rentoa mökkiolemista.Kokosin tän viikon kollaasiin sellaset muutamat pienet vaatekappaleet, jotka edelleen puuttuu mun vaatekaapista. Valkoinen huitulapaita, siistit farkut ja valkoiset tennarit.shopping.jpgOlen haaveillut Reebokin prinsessakengistä, mutta nyt kun näin nuo New Balancet, olen sekaisin ja myyty.. Iik!!!!Booztilla on pääsiäistarjouksia ja Nelly tarjoaa 24 % alennusta 240 tuotteesta vielä parin tunnin ajan. Nyt on siis taas ihan hyvät nettishoppailuapajat tarjolla :)Nyt meitsin on kyllä pakko siirtyä pakkauspuuhiin, huh!2 kommenttia :

  1. Valkosta! Sieluni halajaa myös valkoista vaatekaapppiin. Tuo huitula on kyllä aika kiva, mutta kohta sulle täytyy laittaa jotkut laput silmille, ettet enää näe New Balancen malleja. ;)

    VastaaPoista
  2. Musta tuntuu, että oon saanu jo suurimmaks osaks tyydytettyä valkoisen himot, mutta nää pari juttua vielä puuttuu.

    Joku tuossa New Balancessa kyllä minua viehättää aika pahasti! :D Se on mun SE merkki. Tiiäkkö, kun kaikilla on joku omansa, mitä fanitetaan..

    VastaaPoista