keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Viileän illan kuvausasu

Iltaa ihmiset! Kiitos kovasti kaikista kannustavista futiskuvakommenteista! Jouduin eilen vähän säätää kuvia uudelleen, kun olin tehnyt niistä aivan liian sinisiä. Käsittelin kuvat maanantai-iltana pimenevässä illassa, mikä nyt ei ollut kovin fiksua vaan olisi pitänyt asentaa joku kirkasvalolamppu selän taakse, jotta olisi säilynyt joku taju väreistä. Lisäksi haluaisin koittaa säätää kuvia myös Photarilla, mutta heti pelin jälkeen siihen ei nykyvälineillä ole mahdollisuutta, kun en ole saanut Bridgeä toimimaan. Ehkä pitäisikin ottaa ilo irti kaikista räpsyistä ja tehdä toinen kuvakierros seuraavana päivänä Photarin kautta? En nimittäin julkaise koskaan läheskään aivan kaikkia "ihan ok" -kuvia, kun ei ne kaikki aina sovi välttämättä tarinaan.Esimerkiksi nämä pelipäivän asukuvat tulen jättämään aina ihan omaan postaukseensa, mutta miksipä näiden mukaan ei voisi lisätä silti pelikuviakin. Veritaksen yläkerran ravintolan ruokakin tulee aina kuvattua, mutta niitäkään kuvia en ole julkaissut.20160418-IMG_4613

Näin lopputalvesta (tänään satoi lunta aamulla) pelipäiviin on syytä pukeutua kunnolla. Valokuvaajana kuitenkin tulee maleksittua kentän laidalla tuulen riepoteltavana sen 90 minuuttia ja ehkä vähän ylikin. Miehet yleensä ottavat kuvat joko seisaaltaan tai jollain penkillä istuen, mutta minä istun maassa jumppa-alustan päällä.20160418-IMG_4616takki Only // huivi H&M // paita Gina Tricot // housut H&M // kengät AdidasVaaleat farkut ei ollut hyvä idea, sillä sain jo toisen polven sotkettua, kun pyörähdin ylös maasta ekalla puoliajalla. Lämmin paita sekä varapaita mukana olivat ihan ok idea. Ei sitä kuvaushommiin mitenkään turhan erikoisesti tule puettua, lähinnä kerroksisttain jos jotenkin.Aikamoista on elämä ollut viime päivinä. Perjantaina se alkoi, kun lähdin laivalle. Pari päivää railakasta toimintaa ja sunnuntaina kuvauskurssi. Maanantaina futista ja monen eri asian summana tulikin sitten maanantain ja tiistain välisenä yönä nukuttua huimat 5 tuntia. Kun kello oli yöllä yksi, tiesin seuraavan päivän olevan hirveä - etenkin, kun mulla on töissä meneillään kokonaan uuden opettelu ja jotain pitäisi jäädä päähänkin.Jollain ihmeellä selvisin päivästä kuitenkin ilman päikkäreitä ja sain jopa unta lopulta eilen iltana, vaikka ajattelin olevani jo yliväsyn puolella, jolloin unen saaminen on joskus hieman vaikeaa. Tänään on alkanut olla jo hyvä tasapaino ja huomenna voisin jopa kuvitella harrastavani jotain urheiluakin. Pitääkin muistaa salikamat mukaan töihin!Jes, tällaista täällä, mitäs siellä?Kuvat otti Jonna :)

3 kommenttia :

  1. Ehkä muuten yks osatekijä sinun (jalkkis)kuvien hienouteen on erilainen kuvakulma? Jos sie möyrit ronskisti ruohonjuuritasolla siinä missä muut tyypit ja ukkelit ottavat otoksensa vähän korkeammalta, tullee väkisinki erilainen maailma ja tunne kuviin.

    Olkoon ensi nukkumisen kannalta jouhevampi! Ja jos joku yö jääpi unet vähiin, voit lohuttautua sillä, että ristus sulla on just hyvän sininen huivi. ;)

    VastaaPoista
  2. Se on varmaan yks mikä erottaa, vaikka en mä maailmassa kyllä ainoa istuskelija varmaankaan ole. Riippuu ihan liigojen systeemeistä. Palloliitto rakastaa mainosaitoja, joten maajoukkueen peleissä turha haaveilla kunnollisesta taiteesta. Olisipa sitä taidetta sitten edes kentällä, kun ei kerran kamerassa.

    Haha, toi huivi on joku villahärpäke Jimmy Choo for H&M -mallistosta :) Kestävää laatua siis :) Ja just oikean sininen juu!

    VastaaPoista