sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Ellos and Yoga GirlSähköpostiini tipahtelee lähes päivittäin nettikaupoista erilaisia uutiskirjeitä, joista parhaissa tietysti on tarjolla jokin alekoodi. Tällä kertaa kiinnostukseni herätti #ellosandyogagirl tai oikeastaan Yoga Girlin tarina.


En ollut aiemmin edes kuullut mistään Yoga Girlistä, mutta hän on siis tuolla rapakon takana yksi suosituimmista sosiaalisen median persoonista. Hän aloitti joogan 18-vuotiaana skolioosin aiheuttamien selkäkipujen takia ja jakaa nyt terveellistä inspiraatiota seuraajilleen mm. instagramissa. Hänet löytää instasta nimimerkillä yoga_girl ja minua voi seurata instassa esimerkiksi sivupalkin linkin kautta tai manuaalisesti etsimällä instasta nimimerkin maribeibe.


Ellokselta löytyy Yoga Girlin muutamia suosikkeja ja minä kokosin niistä pienen kollaasin ilahduttamaan sunnuntaishoppailujanne. Itse en ole oikein viime viikkoina ehtinyt nettikaupoille, mutta eilen ja tänään olen selaillut suurella mielenkiinnolla. Nämä kutkuttelee:


yogagirl

1. Valkoinen pusero, joka paljastaa olkapäät 2. Farkkushortsit, joiden ostamista harkitsen hyvin vakavasti juuri nyt 3. Rannerenkaat 4. Musta ihana rentoiluhuitula 5. Sandaalit


Ellos on siitä hauska kauppa, että sinne on joka kerta tarjolla jokin alennuskoodi. Tällä kertaa tiedossani on jopa 4 eri kampanjaa:
10 EUR, 20 EUR, 30 EUR, 40 EUR tai 50 EUR alennusta! Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10 euron alennus koskee vähintään 50 euron tilausta, 20 euron alennus vähintään 100 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 150 euron tilausta, 40 euron alennus vähintään 200 euron tilausta tai 50 euron alennus vähintään 250 euron tilausta. Alennukset ovat voimassa 1.5.2016 asti. 1 alennus/asiakas. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palatusten yhteydessä.
Kassalla käytettävä koodi335454
20% alennusta kengistä - koskee myös tuotemerkkejä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia kenkiä, myös tuotemerkkejä. Alennus on voimassa 01.05.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin eikä ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin.
Kassalla käytettävä koodi335453
Ellokselta 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut. HUOM. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 3.7.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.
Kassalla käytettävä koodi339601
30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin
Kassalla käytettävä koodi335403


Jos siis vapputori ei tänään ole suunnitelmissa ja sohvamakoilu voittaa, tässä ajanvietettä alekoodien kera :) Kivoja shoppailuhetkiä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti