tiistai 3. toukokuuta 2016

Rentouttava arvonta turkulaisille (ja lähiseudulle)

Joitakin vuosia sitten taisin elää etuajassa niitä ns. ruuhkavuosia, joskaan mulla ei ollut eikä ole tenavia ja toisaalta miestäkään ei tarvi olla passaamassa. Olin muuten vaan osannut rakentaa arjestani todella kuluttavaa ja vielä vuosi sitten ihmettelin stressin multihuipennusta, josta olin alkanut paranemaan hitaasti, mutta varmasti.Totesimme kuitenkin erään viisaan miehen kanssa yhteistuumin, että sellaisen stressikuorman jälkeen kaikki pienikin nostaa stressipiikkiä. Viisas mies tuumasikin erityisen viisaasti stressille altistumisen olevan kuin olisi homeelle altistuminen - siitä tulee sivuoireita ja ikuinen yliherkkyys.Niinpä tässä pari viikkoa sitten kalenterini pursuillessa yli äyräiden jatkuvaa menoa, olisin halunnut edes yhtenä iltana jäädä kotiin lepäämään, mutta Mieli-Hyvää Hyvinvointihuoneet -personal brainer kehoitti silti lähtemään tutustumiskeikalle heidän mielen kuntosalilleen. Onneksi lähdin.En juuri sillä hetkellä tuntenut itseäni mitenkään työstä stressaantuneeksi, vaikka juuri työ varmaan monilla työelämän ihmisillä saattaa stressiä aiheuttaa, sillä useissa paikoissa tuntuu johtajuus kaipaavan pientä pintaremonttia jne. Kunpa kaikki esimiesasemassa olevat seuraisivat aikaansa ja tietäisivät ihmisten arvostamisen olevan muotia. Ei mennä nyt kuitenkaan tähän ikuisuusaiheeseen sen syvemmälle vaan se mielen kuntosali..Täällä Turussa on tosiaan tällainen mielen kuntosali, josta saa kaikkea kiireisille ruuhkaihmisille. Valmennuksia, painonhallintaneuvontaa, hierontaa, hoitoja ja luonnonmukaisia ravintolisiä näin esimerkkinä.20160420-813A3309

20160420-813A3314

Pääsimme parin muun bloggaajan kanssa testaamaan Neurosonic-tuotteita. Yksi valtasi divaanin, yksi sohvan ja minä pääsin pötköttelemään sänkyyn. Olin varma, että nukahdan, sillä uusi rytmi arjessa oli muutenkin juuri ajankohtainen. Tämä Neurosonic siis tuottaa matalataajuusvärähtelyjä, joka suoraan sanottuna rentouttaa. Se auttaa juuri stressiin, palautumiseen ja erilaisiin kipuihin.Itselläni aukesi hartiat 20 minuutin makoilun jälkeen paremmin kuin ikinä hierojalla. Ne nimittäin aukesivat jopa niin hyvin, että pinnan alla kytevä jännetupentulehdus vihloi hieman käsivarressa, kun lavan alue antoi periksi (amatöörikotifyssarin diagnoosi).Sen verran tuosta jännetupesta, että mulla sen alku ja juuri on tosiaan oikeassa lavassa ja mun kuuluisi venyttää mun rintalihaksia päivittäin sekä treenata yläselkää salilla. Mun oikea olkapää on antanut periksi jo kauan sitten ja vetää lavan aluetta jumiin, kun siellä ei ole lihasta, joka pitäisi pintansa.Jokatapauksessa, tämä tällainen hyvinvointikuntosali taitaa teidänkin mielestä kuulostaa aika hyvältä kaikkien näiden kuntosalivillitysvuosien jälkeen?Sain itselleni lahjakortin hoitoihin, joihin mun tarvisi varmaan varata aika jo pian, sillä jalkapallon valokuvaaminen rasittaa rannetta jonkin verran. Sain myös toisen lahjakortin, jonka saan arpoa teidän kesken!! Lahjakortissa on joko 5 x 10 min tai 3 x 25 min hoidot käytettävänä.Suosittelen tätä arvontaa ensisijaisesti turkulaisille ja kaikille niille, ketkä kykenevät käymään Turussa Verkatehtaankadulla. Tarkka osoite on Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku.Osallistumisaikaa saatte viikon verran eli 10.5.2016 asti. Muistakaa jättää sähköpostiosoite, että saan voittajan kiinni.20160420-813A3330

Huomatkaa, että hyvinvointisalilla järjestetään Mieli-Hyvää -hyvinvointipäivä lauantaina 14.5. klo 10-16. Luvassa on asiantuntijaluentoja, hoitoja mittauksia. Miltä kuulostaisi verenvirtausmittaus, verenpaine ja sokerimittaus, rasvahappoanalyysi, hiusanalyysi, keskittymiskyky ja mielenvoiman mittaus ja FirstBeat-hyvinvointianalyysit? Osa minusta hyvinkin pelottavilta (verenvirtausmittaus esim.), verenpaineet ja sokerit saan mitattua onneksi kotona, mutta tuo keskittymiskyky. Oi ADHD! Mielenvoima varmaan osoittaisi huippulukemia paitsi jos muistan Fazerin sinisen olemassaolon. Voivoi!

9 kommenttia :

 1. Piiku on rentoutumisen tarpeessa ja osallistuu arvontaan. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Minä minä! Vihdoin pääsykoe luku-urakka takana, joten olis aika passeli!

  VastaaPoista
 3. Tämä olis niin mahtava palkinto! Olen nyt jahkaillut hierojalle menoa varmaan 5 vuotta ja niska-hartia-seutu on sen mukainen. Eli totaalisen jumissa!

  VastaaPoista
 4. No ihan ehdottomasti mukana. Joka paikka jumissa kun olen viime aikoina pyöräillyt pitkin Turun ylämäkiä..

  VastaaPoista
 5. Todellakin pienessä pinteessä tässä ollaan :) Ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista
 6. Tälläisen tarpeessa ehdottomasti. Ja turkulainen vielä!

  -sofia

  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tälläinen kelpaisi ja olisi aivan mahtava!
  Todellinen turkulainen vielä!

  VastaaPoista
 8. Hei mä lähetin sulle sähköpostia, mutta mahtoiko se tulla perille, kun sain jonkun ihmeen valitusviestin takas?

  VastaaPoista
 9. Ilmaissähköposti taisi valittaa kun oli boxi täynnä. Tyhjentelin sitä eilen ja näköjään nyt viestisi oli tullut perille. Paljon kiitoksia arvonnasta, ihanaa päästä testaamaan tuota hoitoa!

  VastaaPoista