torstai 12. toukokuuta 2016

Tän hetken kosmetiikkalempparit

* postaus sisältää mainoslinkkejäPaluu tyttöhömpän pariin! Tänään puhutaan vähän kosmetiikasta. Esittelen teille mun tän hetken lempparivoiteet sekä yhden hajuveden.Aloitetaan oikeastaan siitä, kun jouduin ammattitaitoisen myyjän uhriksi aiemmin tänä keväänä Hansan The Body Shopissa. Olin juuri käyttänyt loppuun heidän silmänympäryspuikon ja olisin halunnut vaihtelun vuoksi jonkun toisen vastaavan tuotteen. Tuollaista vastaavaa nyt vaan ei ole kuin ehkä apteekin valikoimissa, joten myyjä sai ylipuhuttua mut ostamaan saman tuotteen toisen kerran. Minusta se on upea suoritus! Monta kertaa myöhemmin olen ajatellut kuinka hän pystyi siihen, koska saatan joskus olla vähän hankala, jos olen pohtinut jotain aivan muuta vaihtoehtoa.. Ostin tuubin kuitenkin ja olen erittäin tyytyväinen siihen, kuten olin jo aiemminkin.Heräteostos myöhemmin oli tän kevään sorbetti:20160511-P5110163

..joka on kyllä justiin niin ihana, kun vain voi kuvitella. Kaikille The Body Shopin sorbeteille peukku!!Tuolla reissulla olin varsinaisesti menossa ostamaan päivävoidetta, jota se silmänympärysaineen myyjä oli mulle suositellut silloin aiemmin. Tässä kohtaa siis jo toisen kerran pisteet tälle huippumyyjälle. Ensin myy mulle tuotteen, jota en oikeastaan ollut valmiiksi päättänyt ostaa ja sitten vielä samalla sitouttaa mut toiseen tuotteeseen, jota en tuntenut entuudestaan. Tällaista ammattitaitoa ei voi kuin ihailla.Se voide oli tällainen merileväasia.20160511-P5110175

Tämä sopii hyvin sekaiholle. Tää on myös öljytön. En ole aiemmin tajunnut kokeilla sellaista päivävoidetta, vaikka mun naama kiiltääkin aina. Tän voiteen kanssa ei kiillä ihan niin pahasti.Hankin sitten myös samaa sarjaa yöseerumin. Sekin on ihana.Jos olette myös sekaihoisia, suosittelen testaamaan tän merileväsarjan tuotteita!Sitten. Muistatteko, kun laivareissun jälkeen olin aika innoissani siitä Nina Riccin Les Délices -tuoksusta, mutta en ollut malttanut ostaa sitä.Menin silloin seuraavana päivänä sinne valokuvauskurssille ja kurssin jälkeen päätin käydä Wikkellä ihmettelemässä NYXejä. Harhailin meikkiosaston päätyyn ja muistin sen Ninan ja ajattelin, että käynpäs kahtelemassa, kun nyt täällä oon. Samantien nenän eteen avautui alepöytä, joka oli lastattu näillä Ninoilla. Siis noilla Les Délices -tuoksuilla. Olin taas monttu auki "whaaaaaaaaat" ja laskin paljonko -40 % onkaan lähtöhinnasta. Se oli vähemmän kuin laivan hinta olisi ollut, joten kassan kautta kotiin.20160511-P5110191

Siitä lähtien olen tuoksunut Ninalta. Tykkään! Kannattaa koluta paikallisen Sokoksen alepöytiä.20160511-P5110150

20160511-P5110134

20160511-P5110125

Nää kuvat kävin nappaamassa tuosta rannasta mun Olympuksella, joka kyllä on ihan pätevä blogikamera. Ei tule käytettyä sitä hirveästi kuitenkaan koskaan. Nyt on pakko, kun mun oikeat kameravärkit on siellä JASissa. Sain niistä hinta-arvion tänään ja rungon "virhelistasta" päätellen oli ihan hyvä viedä se huollettavaksi. Nyt mulla onkin sitten mietinnässä jonkunlaisen kameralaukun hankinta, koska en enää halua maksaa useita satasia siitä, kun kolauttelen sitä kameraa jatkuvasti kaikkiin seiniin.Oho onpas kello paljon. Uniaika, heippa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti