maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappu

Kyllä se nyt vaan on niin, että kesä tulee! Vappuna pääsi ulos piknikille ja tänään kävin lenkillä ilman takkia. Näin lenkkipolun varrella joutsenen ja kotiin päin mennessä Valintatalon pakastealtaassa pingviinejä.Mun vappu kuvina:20160430-IMG_5987

20160430-IMG_6010

20160430-IMG_6014

20160430-IMG_6052

Viimeinen kuva yllätti lauantai-iltana. Otin sen manuaalitarkennuksella linssinä 24 mm/2.8. En tiennyt, että tolla linssillä saa tuollasta jälkeä. Nyt tiedän ja tiedätte tekin.Alkoholista joudun taas todeta, että ehkä käyttöä voisi vähentää taas. Tai ainakin voisi katsella säätiedotukset. Jos sunnuntaina sataa, ei haittaa vaikkei pysty tekemään mitään järkevää, mutta jos on tällainen intiaanikesä, voisi olla kuivattamatta kehoaan, jotta voisi vaikka urheilla. Nestehukan ja huonolaatuisten yöunien takia skippasin tänään salin, mutta vääntäydyin sentään kävelylle.Vappuna oli enivei hauskaa ja ihanaa, kun nää kesäkelit jatkuu! :)

2 kommenttia :

 1. Vissiin on uskottava, että kesä tullee, vaikka en taho. Mitä mie teen ilman jääkiekkoa?

  Olisko kuinka mahtavaa, jos vastaan tulisi oikeita vaappuvia ja piipittäviä pingviinejä? :D
  Sinun kuvissa on aina hieno tunnelma, mutta tämän postauksen viimeinen kuva on jotenki erityisen maaginen!

  VastaaPoista
 2. Sinä tuut mun kans pesispeliin ihan parin viikon sisällä, huomaat pesiksen olevan lajeista paras ja alat fanittaa Kupittaan Karjuja, kunnes taas jääkiekkokausi alkaa :)

  Olis fantsuu tavata oikee pingviini!! :)

  Minustakin siinä kuvas on jotain erityistä :)

  VastaaPoista