torstai 23. kesäkuuta 2016

Juoksu vai viini?

Päivällä mietin kuinka olisi kivaa kirjoitella tänään oikeen pitkästi ja hartaasti jotain höpinää tänne, mutta jotenkin olen taas väsyttänyt itseni niin, ettei pahemmin ajatus kulje. Siivoilin vähäsen, vaikka vielä olisi vähän tiskattavaa ennen kuin kehtaa lähteä juhannuksen viettoon saaristoon.



Olen tällä viikolla ollut joidenkin katoavien hetkien ajan hurjan onnellinen. Ensin tässä joku aamu, kun olin pitkästä aikaa nukkunut jopa ihan hyvin ja pitkästi. Totesinpa taas kuinka uni on joskus terveellistä ruokavaliotakin tärkeämpi asia.



Liian lyhyiden yöunien takia olen ollut pitkään aika väsynyt ja sitähän olen tietysti onnistuneesti pitänyt hyvänä tekosyynä olla menemättä lenkille. Eilen kuitenkin photarin päivittämistä lukuunottamatta pidin Adoben ohjelmat säpissä ja kävin ulkona pienellä kierroksella. Siitäkin tuli taas hyvä mieli. Luonto on niin kaunis näin kesällä, ihanaa kun ei tarvitse montaa vaatekertaa ja liikkuminen itsessään on vaan parhautta. En ymmärrä miksi en voisi olla koukussa lenkkeilyyn sen sijaan, että olen koukussa vastavaloon ja sen tuomiin mahdollisuuksiin kuvankäsittelyssä.



Pidän tätä blogia välillä omana haavepäiväkirjana. En hirveän paljon arjessani pysähdy haaveilemaan vaan nimenomaan elän niissä hetkissä. Tunnen asioita ja pyrin jokaisen harmittavan tilanteen kääntämään ilon suuntaan. Sitten illalla avaan editorin ja pohdin miten olisi kivaa olla vähän pirteämpi. Ymmärrän, ettei se ehkä ole kovin inspiroivaa, jos blogien tarkoitus on tuottaa lukijoille inspiraatiota.. Mutta ehkä joku toinen siellä ruudun toisella puolella haaveilee samanlaisista asioita kuin minä? Että tämän iltaisen viinikuksan sijaan olisikin mennyt juoksemaan? Toisaalta halusin siivousviiniä, joten omalta osaltani valinta on tehty huolella.



IMG_7717

..kai sitä juosta kerkeää juhannuksen jälkeenkin? Kunhan vain oppii nukkumaan taas. Lomaa odotellessa. Sitten en aio nukkua öisin ollenkaan.



Juoksu vai viini? Molemmat?

4 kommenttia :

 1. Ehdottomasti juoksu ;) Lenkin jälkeinen fiilis voittaa jopa viinin tuoman hyvän mielen.

  VastaaPoista
 2. Hahaa!! :) Niin se kyllä voittaa! Vaik kyl viiniäkin voi juhannuksena :)

  VastaaPoista
 3. Ensin juoksu ja sitten päälle viiniä.:)

  VastaaPoista
 4. Tämä kävi mielessä myös :)

  VastaaPoista