maanantai 8. elokuuta 2016

Futisaiheinen arvonta

* tarra-albumit saatu blogin kauttaVeikkausliiga on organisaatio, josta minulle tulee aina hyvä mieli. En ole täysin varma johtuuko tämä henkilöistä, jotka siellä upealla Veikkausliigan toimistolla häärää vai siitä, että he ovat mahdollistaneet minun  ja monen muun futiskuvausharrastuksen myöntämällä kuvauspasseja.Viime vuosi oli ensimmäinen kausi, kun minulla oli Veikkausliigan kuvauspassi. En kuitenkaan käynyt kuvaamassa pelejä missään muualla kuin Turussa, vaikka passin turvin olisi voinut mennä muuallekin.Tällä kaudella olen käynyt kuvaamassa vain Seinäjoella yhden matsin verran Veikkausliigaa vaihteluna Turulle, mutta silloinkin kentällä toki hääräsi seinäjokisten vieraina turkulaiset. Muut matsit, joissa on ollut Veikkausliiga-jengi toisena osapuolena, ovat olleet sellaisia, joihin on pitänyt akkreta erikseen. Onneksi tässä on vielä kautta hyvin jäljellä, jos päätän lähteä jonnekin ihan uudelle kentälle retkeilemään kameran kanssa.Tähän kauteen liittyen..20160808-IMG_9153

Sain käsiini 4 Veikkausliigan tarra-albumia ja päätin arpoa ne teidän kesken!! Koska onhan tässä kautta kuitenkin vielä jäljellä myös tarrojen keräilyyn!20160808-IMG_9162

Arvonnan säännöt:Keksi itsellesi nimimerkki ja jätä kommentti tähän postaukseen (jos et muuta keksi, voit kertoa mikä on sun suosikkijoukkue futiksessa!). Muista täyttää sähköposti-kohta, jotta saan voittajiin (4 kpl) yhteyden.Osallistua voi 15.8.2016 keskiyöhön asti. Arpaonnea kaikille!

12 kommenttia :

 1. Suosikkijoukkueeni on tietysti EBK (Esbo Bollklubb) Espoosta. Sitähän sä kysyit?!?

  VastaaPoista
 2. Ai niin! Mulla ei muuten tuota albumia vielä ole, vaikka olenkin ostanut tarroja. Uhkaavat joutua roskiin, mikäli jään ilman albumia. Itse en raaskisi sitä ostaa, kun en kuitenkaan albumia saa täyteen.

  VastaaPoista
 3. Suosikkijoukkue Veikkausliigasta on HJK, vaikka olenkin junantuoma stadilainen. Kotikunnassani ei ikinä ollut kolmosdivaria korkeammalla pelaavaa seuraa ja lähimpiin Veikkausliigaotteluihinkin oli toista sataa kilometriä, niin mitään takinkääntöä ei koskaan päässyt tapahtumaan :)

  VastaaPoista
 4. Suosikkijoukkue tampereen ilves jalkapallossa. Ja mukaan kivan albumin arvontaan.

  VastaaPoista
 5. Kiva arvonta, ja kyllä ne mun suosikit on omat pojut :)

  VastaaPoista
 6. Itse en seuraa jalkapalloa, mutta poikani senkin edestä..niin kotimaista kuin ulkomaistakin, joista Espanja on ehdoton suosikki :)

  VastaaPoista
 7. Tampereen Ilves on minun lempparini :)

  VastaaPoista
 8. Minulla ei ole suosikkia, mutta pojalla Barcelona ja tytöllä Chelsea. :)

  VastaaPoista
 9. Tietty kannatetaan pojan omaa joukkuetta eli Jippoa!

  VastaaPoista
 10. Lempparini FC Barcelona :)

  VastaaPoista