maanantai 29. elokuuta 2016

Urheiluvaatteita syksyksi

* postaus sisältää mainoslinkkejäPukeutumisinnostukset tulee ja menee, mutta yksi pysyy. Rakastan urheiluvaatteita! Omistan paljon halpakauppaketjujen urheiluvaatteita, mutta ihan aina ne eivät ole olleet parhaita vaihtoehtoja. Olen vannonut Ginan juoksuhousujen nimeen, mutta juoksukuntoni parannuttua sekä matkojen pidennyttyä olen alkanut kiinnostua kalliimpien merkkien juoksuun tarkoitetuista vaatteista. Haluaisin tietää saako rahalla laatua ja että kuinka paljon loppujen lopuksi merkki vaikuttaa juoksukokemukseen.Tajusin myös viimeksi vähän pitempää juoksuani köpötellessä, että on siinä kyllä ideansa millaisen juoksutopin päälleen laittaa. En kaikkien makkaroitteni kanssa ole ollut niin innoissani vartalonmyötäisistä topeista, mutta kyllä minä juoksemiseen sellaisen ennemmin taidan valita päälleni kuin jonkun lörttöpaidan.Tutkinkin tuossa viikonloppuna nettikauppojen vaatetarjontaa ja tässä parhaat valintani Ellokselta:ellos

1. Röhnischin treenitoppi, joka siirtää pois kosteutta. // 2. Craftin mustat juoksuhousut. Tarvitsen tosiaan uudet mustat housut, sillä ne Ginan on jo aika vanhat ja epäilen joskus, että niistä näkyy vähän läpi. Lisäksi sotkin ne juuri väriestejuoksussa lauantaina. // 3. Urheilualkkarit! Joojoo! Älkää naurako! Haluaisin kokeilla millaista on urheilla tällaiset jalassa! Märkä puuvilla houkuttava ajatus? // 4. Puman tekninen paita. Syksyllä tarttee jo pitkähihasta ulkona. Musta on tylsä ratkaisu, mutta minusta tuo paita näyttää hienolta just mustana. // 5. Casallin juoksutoppi. // 6. Juoksuun erittäin hyvin sopivat liivit. Mullon nää itse asiassa itelläni valkosena. Tykkään! // 7. Kunnollinen juoksutakki pitää myös olla.Mulla ei ole oikeastaan kokemusta just näiden merkkien vaatteista paitsi toi Shock Absorber. Adidakset ja Niket jätin tästä pois, sillä joskus on mukava kokeilla jotain muutakin kuin samaa vanhaa. Adidaksen mustan collegepaidan haluaisin ihan arkikäyttöön terminaalin tiskille, mutta en ole vielä hanninut sellaista hankkia. Ehkä joku päivä.Onko teidän urheiluvaatevarasto ajan tasalla syksyä varten vai pitäisikö jotain hankkia?

4 kommenttia :

 1. Uusille urheiluvaatteille olisi tarvetta. Haaveilen 2xu:n talvitrikoista ja heidän kompressiopaidasta. Haluaisin myös paksumman juoksutakin talvea varten tai sitten jonkun paksumman juoksupaidan noiden olemassa olevien juoksutakkien alle.

  VastaaPoista
 2. Ne 2xu:t on ilmeisesti ihan omaa luokkaansa, mutta niin on hintakin :P Mäkin tarvisin talveksi jonkun kunnon takin :)

  VastaaPoista
 3. Riippuu varmaan vähän tuotteesta kohtaako hinta ja laatu, mutta esimerkiksi sen olen oppinut, että syksyksi olen hommannut kunnon tuulipuvun. En mä tuulipuvussa lenkkeile, mutta kävelen paljon paikasta toiseen niin huomattavasti mukavampi kävellä esim. treeneihin, kun vaatteet pitää vettä. Muutenkin just pitkäikäiseksi tarkoitetut vaatteet kannattaa ostaa laadukkaana, esim. H&M:n ulkoilutakki vs. Haglöfs, ei varmaan vaikea arvata kumpi päällä ennemmin lähde ulos syksyllä..

  Mulla on 2XU:n juoksushortsit ja -trikoot, tykkään ja suosittelen! Toki ilmankin pärjää, jos lenkkeilee satunnaisesti. Mutta niitä saa kyllä joskus XXL:stä ihan ok hinnalla, varsinkin sillon kun siellä sattuu olemaan ne -25% alet :D

  VastaaPoista
 4. Joo, tuulipuku on aika kiva ajatus! Mulla ei taida olla sellastakaan kunnollista.

  Haastaakohan mikään merkki tota 2xu:ta kunnolla? Kun kaikki kehuu ni alkaa kyllä kiinnostaa :)

  VastaaPoista