perjantai 14. lokakuuta 2016

Erilaista arkea

Kokeilin tällä viikolla millaista olisi kirjoitella postauksia aamulla ennen töihin menoa. Olihan se muuten ihan kivaa, mutta meni vähän turhan myöhälle kotoa poistuminen, kun olisi vain halunnut jäädä viilailemaan tekstiä. Ehkäpä siis arkisin on ihan ok postata iltaisin, kun taas nykyään haluaisin viikonloppuisin postata jo aamusta!Se kuinka nyt yhtäkkiä viitsinkin aamulla edes yrittää postaamista, johtuu siitä, kun meni vähän työajat uusiksi ja nykyään mä olen joka toinen viikko töissä jo aamulla aikaisin ja joka toinen hieman myöhemmin. Tällä viikolla pääsen töistä pois vasta viideltä illalla ja olen siis saanut nukkua ihanan pitkään aamuisin.Tää on eka kerta mun elämässä, kun mun työpäivä alkaa vasta ysin jälkeen. Mä en ole ikinä aiemmin saanut nukkua arkiaamuisin myöhään. Tää on oikeastaan aikamoinen helpotus. Olen todella huono menemään sänkyyn ajoissa ja olen kärsinyt siitä jo vuosia. Tyhmä pää jne. Voi olla, että ihastun tällaiseen rytmiin loppujen lopuksi niin paljon, etten ikinä haluaisi luopua siitä. Nykytyöelämässä kun täytyy muistaa, ettei oikeastaan mikään ole pysyvää kuin muutos.kukkii-1-2

Kaiken kaikkiaan olen pitänyt arki-illat aika rentoina ja kerännyt voimia viikonloppuun. Hannatic matkustaa taas Seinäjoelta tänne ja Trio Aivohalvaus tulee olemaan vauhdissa! Tänään oli ihan pakko jopa tehdä jotain siivouksellisia toimenpiteitä, mutta muuten olen joka ilta hääräillyt enemmän kuvankäsittelyn parissa.Tän postauksen kuva on mun tiistaiselta lenkiltä, kun yritin etsiä hevosia kuvattavaksi. Jollain tasolla olen aika huolestunut siitä, että meillä on päivänkakkaroita LOKAKUUSSA. Kuvasta tuli jokseenkin kesäinen? Vai tuleeko teidänkin kylmä, kun katsotte sitä ja tiedätte, että se on otettu lokakuussa? Tein sinne tuollaisen feikkivalon, aurinkoa ei todellakaan ole näkynyt sitten maanantain. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti