torstai 6. lokakuuta 2016

TPS - FC Jazz 1.10.2016

Kirjoitin lauantain postauksessa hieman siitä millä perusteella valitsen kuvat julkaistavaksi, mutta siitä en sanonut mitään, että kuvatessa yksilöt merkitsevät kuka mistäkin syystä. Tämän postauksen kuvia valitessa jouduin tekemään ratkaisuja pohjalta, jota ei ole koskaan aiemmin ollut. Kuvasin siis matsin sillä samalla fiiliksellä Tepsiä kohtaan kuin aina ennenkin, mutta tein kuvat valmiiksi sen jälkeen, kun olin hengannut laivalla jätkien kanssa.



Yritän siis sanoa sitä tässä, että on hyvin paljon eri asia kuvata mustavalkopaidallisia miehiä kentällä verrattuna siihen, että niillä miehillä on nimet ja joku muukin persoona kuin "hyökkääjä/keskikenttä/puolustaja". Tietty puolueettomuus katoaa aika nopeasti, kun tutustuu ihmisiin. Tavallaan myös tulee tietoiseksi eri ihmisistä paremmin. Esimerkiksi puolustaja Fribergille jouduin toteamaan heti ensimmäisessä lauseessa kuinka en ota koskaan hänestä kuvia, koska hän on aina niin kaukana. Laivareissun jälkeen kuvia läpi selatessa huomasin Friban olevan aika monessakin kuvassa, mutta jostain syystä en vain ole tehnyt hänestä ikinä mitään. Tämän jälkeen osaan kiinnittää kuvatessakin huomiota asiaan ja vaikka väkisin pyydystää myös puolustajista kuvia eikä vaan aina hengata siellä hyökkäyspäädyssä.



Aloitetaan siis tämä kuvasetti liian vähälle huomiolle jääneestä puolustuslinjasta, terkkui Friballe!



tpsfcjazz-1

tpsfcjazz-2

Heti asiaan näissä pelikuvisssa..

tpsfcjazz-3

tpsfcjazz-4

tpsfcjazz-5

tpsfcjazz-6

Vähän jännitti pelin alkuun mahtaako TPS saada maaleja aikaiseksi, mutta kyllähän niitä sieltä alkoi tulla..



tpsfcjazz-7

tpsfcjazz-8

Tää seuraava kuva on valittu siksi, kun pelaajat itse ovat kuulemma kiinnostuneita nimenomaan kaksintaisteluista. Multa on varmaan tässä kuvausurani aikana aika monta tällaista kuvaa jäänyt julkaisematta, mutta yritän pitää mielessä tän jutun jatkossa. Kyllähän näitä tällaisia aina tarttuu muistikortille mukaan, mutta jostain syystä skippailen jälkikäsittelyssä ne.



tpsfcjazz-9

tpsfcjazz-10

tpsfcjazz-11

tpsfcjazz-12

tpsfcjazz-13

tpsfcjazz-14

tpsfcjazz-15

tpsfcjazz-16

Tän matsin tauolla palkittiin Tepsin A-pojat, Suomen mestarit 2016. Otin heistä monta kuvaa, mutta olin onnistunut sössimään ne kaikki ihan totaalisesti. Ruusut onnistuivat.



tpsfcjazz-17

tpsfcjazz-18

tpsfcjazz-19

tpsfcjazz-20

tpsfcjazz-21

tpsfcjazz-22

tpsfcjazz-23

tpsfcjazz-24

Monta maalituuletusta ja halia, koska Tepsi teki jopa 6 maalia. Siitä olikin hyvä jatkaa laivalle juhlimaan!



tpsfcjazz-25

tpsfcjazz-26

tpsfcjazz-27

tpsfcjazz-28

tpsfcjazz-29

tpsfcjazz-30

Toisella puoliajalla jännittävintä oli nähdä tekeekö Mettälä maalia vai ei. Olen aika pitkälti sitä mieltä, ettei matsia ilman Iletsun maalia. Tovin sitä joutui odottamaan, mutta kyllähän se sieltä lopulta tuli.



Nyt on kyllä jänskä tilanne näillä jätkillä. Toisena sarjataulukossa, 2 peliä jäljellä. Seuraava Oulussa 15.10. ja viimeinen täällä Turussa 22.10. Itseäkin jännittää sen verran, että kuinkahan edes pysyy kamera kädessä tuossa kauden viimeisessä pelissä? Huhhuh.



Kiitos vielä kaikille laivareissun juttukavereille ja onnea Oulun matsiin! Voitto kotiin joohan?



Ps. Kannattajista oli joku kuva, mutta otin sen huonoon aikaan ja äääää.. Ensi kerralla otan parempia!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti