sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Aikaa itselle

* postaus sisältää mainoslinkkejä


Ah, pitkästä aikaa täysin vapaa viikonloppu. Ei urheilukuvausta, ei kuvien tekemistä, ei kahvitreffejä. Ainoastaan aikaa omalle itselle ja ehkä jopa vähän parisuhteen toiselle osapuolelle.


Voi kuinka olenkaan kaivannut tätä. Tämä on totaalinen nollaus.


IMG_0596
Toivottavasti muillakin ihmisillä on joskus tällaisia viikonloppuja!


Olin lähellä sössiä tämän kyllä. Alkuviikosta mietin kuumeisesti mitä kaikkea voisin sopia loppuviikoksi ihmisten kanssa. Samaan aikaan takaraivossani kolkutteli tieto siitä, että tekemisen haaliminen on vain pakotoimenpide. Ettei tarvisi kohdata tätä kaikkea vapaa-aikaa. Tiedättekö? Kun on koko ajan menossa, ei tarvitse ollenkaan pysähtyä ja kohdata vaikkapa vaan itseään. Tai siivousprojekteja.


IMG_0466
Eilen minä kuitenkin pysähdyin eikä minua enää pelottanut. Oli ihanaa aamukahvin ja blogien lukemisen jälkeen sukeltaa käytävän vaatekasaan, joka oli ollut odottamassa jo pari viikkoa. Kävin läpi vaatteita ja olin tyytyväinen, kun sain kasan häviämään lattialta.


Seuraavaksi päätin ottaa asukuvat.


IMG_0498
Löysin nimittäin siivotessani vanhan H&M:n lakin ja päätin ottaa sen taas käyttöön. Aika jees, eikö vaan?


Muut vaatteet tässä asussa ovat asioita, joista minun tämän syystalven tyylini aika pitkälti koostuu. Villakangastakki Vilalta, farkut Noisy May ja kengät ovat Clarksin. Oli pakko tilata uusi takki (sekä kengät), sillä entinen villakangastakkani on poltettu roviolla. Se oli sen verran nukkainen eikä enää edes lämmittänyt. Takin alta pilkottaa musta paksu neule, sekin merkkiä Noisy May.


IMG_0557
Kuvausreissun jälkeen söin, väsyin ja sammuin sohvalle. Neljältä päätin silti kammeta itseni ylös, sillä halusin mennä katsomaan turkulaista futsalia. Halusin olla yksin, mutta kuitenkin ihmisten keskellä. Olin myös utelias näkemään millaista futsalia täällä päin pelataan. Totesin ensiminuuttien jälkeen TPK:n pelaavan aivan yhtä jännittävää futsalia kuin suosikkijoukkueeni FC Seinäjoki. Voi myös olla, etten edes yritä ajatella lajin kuvaamista, sillä Samppalinnan palloiluhalli oli loppujen lopuksi aika hämärän oloinen ja toisaalta haluaisin pitää edes jonkun lajin kuvausvapaana.


IMG_0593
Matkalla futsalmatsiin näin Urheilupuistossa ketun. ♥

Paras viikonloppu ♥

2 kommenttia :