maanantai 28. marraskuuta 2016

Cyber Mondayn himotukset

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Mites teidän Black Friday, Black Weekend, Cyber Weekend ja Cyber Monday?

Mulla meni toi perjantai aika hyvin ohi, kun päivä kului matkustamiseen ja loppuillan makoilin lähinnä sohvalla silmät puoliksi auki. Vähän yritin johonkin päin nettiä surffata, mutta ei silleen ollut mielessä mitään erityistä. Lauantaina sitten innostuin jo vähän enemmän ja täysi kiukku päällä yritin löytää eilen kivoja kotihousuja eikä olisi ollut pahitteeksi, jos ne olisivat myös sellaiset, joilla voi hiippailla ulkona edes vähän.

Kolusin taas kaikki muut kaupat, kunnes tajusin klikkailla itseni Asokselle. Muistatteko te käydä ikinä siellä?

Mun syksyn ja ehkä jo kesän suurin himotus on ollut musta Adidas-huppari, mutta en ole vain saanut aikaiseksi pyydystää sitä.


Kun sitä ei kuitenkaan kovin halpaan hintaan tahdo löytää, muistin Asoksen yli-isot hupparit..


Sitten välillä vaihdoin housujen puolelle. Jostain jännästä syystä Puma on alkanut kiinnostaa..


..mutta joku muistijälki sanoi, että olen nähnyt nuo ennenkin. Livenä. Olen joskus asunut taloudessa, jossa tuollaiset housut olivat päivittäisessä käytössä. En ehkä ole valmis hankkimaan samanlaisia eikä se muutenkaan olisi ollut mahdollista, koska noita mustia pöksyjä ei ole kuin koossa XS.

Outletin puolelta löysin Wildfoxin siniset housut alessa ja oli vain pakko lyödä ne ostoskoriin! Olen fanittanut Wildfoxia niin kauan, kun olen blogannut, mutta kuteet ovat sen hintaisia, ettei ihan pysty..


Asos on ihanan monipuolinen nettikauppa, kun siellä voi laittaa hakuun niin My Little Ponyt kuin Star Warsitkin. Poikaystävälle joululahja?


Levis-paita pitäisi myös saada.


Parasta tässä on se, että Asos tarjoaa 20 % alennusta kaikesta vielä tänään. Koodi näkyy noissa kuvissa. Se koodi toimii myös aletuotteisiin!

Vielä on pari tuntia tehokasta nettishoppailuaikaa! Eikö näin maanantai-iltana vähän jo jaksa surffata, jos viikonloppuna ei ole ehtinyt?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti